USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Положинський відзначив 48-річчя: без роботи і планів на життя, проте з натхненням і оптимізмом

29 Травня 2020 07:00
Відомий український музикант, уродженець Луцька Олександр Положинський, який 28 травня відзначив 48-й день народження, припинив підприємницьку діяльність.

«Все, я більше не ФОП. Безгрупний, безконцертний, безробітний», – написав він у Facebook 27 травня.

Як пишуть «Букви», підтверджує це й інформація у базі даних YouControl, де вказано, що дія зареєстрованого Положинським ФОПу в галузі мистецтва наразі припинена.

Нагадаємо, 5 лютого засновник і фронтмен популярного українського гурту «Тартак» Олександр Положинський заявив, що припиняє свою участь і в «Тартаку», і у проєкті «Бувє». Як відомо, «Тартак» був створений у Луцьку в 1996 році. «Був’є» заснований у 2014 році також у Луцьку.

Читати ще: «Замість мене може прийти молодший і талановитіший»: Сашко Положинський про долю «Тартака»

19 квітня після тривалої інтриги «Тартак» представив нового вокаліста. Ним став фронтмен хмельницького гурту «Чумацький Шлях» Сергій Строян.

Читати ще: «Тартак» оприлюднив свіже карантинне відео з новим вокалістом

У свій день народження Сашко Положинський зізнався, що не знає, чим надалі займатиметься. Проте запевнив, що сповнений оптимізму.
«Завершується четвертий дванадцятирічний цикл мого життя й розпочинається п‘ятий. Так склалося, що саме в цей час також відбуваються значні зміни в моєму житті.

Нещодавно я несподівано покинув справу, якій присвятив два з чотирьох моїх дванадцятирічних періодів. На днях я лишився без офіційної роботи (робота ведучим на радіо «Новое время», – ред.) й без гарантованого щомісячного доходу. Я не маю чітких планів і розуміння, чим би хотів займатися далі.

Натомість я сповнений натхнення та оптимізму. Переді мною відкрито безліч шляхів та можливостей. Я маю поруч багатьох дорогих мені людей і впевнений, що ще більше вважають мене чимось дорогим для себе. Це додає мені внутрішнього спокою та наснаги.

Я задоволений тим, що пережив і що здобув. Я знаю, що віддав не менше, ніж отримав. Я розумію, що не все вдалося, як хотілося. Усвідомлюю, що зробив не все, що міг, не реалізував багатьох планів і не здійснив багатьох мрій. Я дуже шкодую за втратами дорогих людей, важко переживаю поразки і не завжди вважаю перемогами те, що ними здається.

Тим не менш, у мене є стійке відчуття, що попереду мене чекає ще багато всього важливого, цікавого, яскравого, незабутнього.

А сьогодні я почуваюся відносно вільним і відносно щасливим. Порадійте за мене!

Знаю, що почую від багатьох з вас безліч вітальних слів, добрих побажань та інших приємностей. Також підозрюю, що хтось хотів би зробити й якийсь матеріальний дарунок. З цього приводу, в мене є для вас три пропозиції – виберіть ту, яка вам ближча до душі.

1. Я був би дуже радий, якби ви, перш за все, захотіли підтримати родину мого друга Андрія Ріффмастера Антоненка, який сьогодні, на жаль, не зможе мене особисто привітати, бо досі безпідставно утримується за ґратами. Карточка його дружини Світлани – Приват 4149 4393 9042 7387.

2. Якщо родину Андрія ви вже підтримували, а сьогодні вам би хотілося більше приділити уваги творчим проявам мого існування, то можете долучитися до фінансування студійного запису пісень проєкту Ол.Ів.‘Є. Для цього ось вам карточка продюсера Івана Марунича – Приват 5363 5423 0844 5411.

3. Якщо ж ви, попри шляхетність двох попередніх варіантів, все ж хотіли би допомогти особисто мені покрити якісь необхідні або бажані, знову ж таки, особисті витрати, то я не прикидатимусь, що мені це також не буде приємно й дам, про всяк випадок, вам ще й номер своєї карточки – Приват 5168 7422 3064 7491.

Наостанок, щоб допомогти вам зробити правильний вибір, скажу, що я не бідую і всім забезпечений. Якщо ви виберете перший варіант, то буду справді радий я, а ще Ріфф і його родина. Якщо ви захочете підтримати запис пісень, зрадію я та Іван. Якщо ж ви спокуситесь на варіант номер три, то радітиму тільки я. Як бачите, я завжди лишаюся у виграші. Дякую!» – написав він у Facebook.

До слова, 11 травня Сашко Положинський спільно з Іваном Маруничем презентували перший студійний запис в рамках проекту «Ол.Ів.’Є», який існує вже рік. Ліричний сингл має назву «Маяки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
я Показати IP 29 Травня 2020 08:06
не бидуе, а карточку лишив...
Ага до я Показати IP 29 Травня 2020 20:00
Ага, не бИдуЕ. Що тролику не встиг пепеключитись на українську, да?
К Показати IP 29 Травня 2020 08:44
Значить в Польщу на полуницю, або в Німеччину на черешні
Читач Показати IP 29 Травня 2020 10:45
Сім'я в нього є? Діти?
Їван з Гнідави Показати IP 29 Травня 2020 10:59
Ну, якщо безробітний і нема грошей, то йди на вибори мера!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus