USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Польща надала Україні два рефрижератори для повернення тіл загиблих захисників

5 Серпня 2022 12:06
Уряд Польщі надав два спеціалізованих автомобілі (рефрижератори) MAN для виконання завдань з перевезення та повернення тіл загиблих захисників.

Про це повідомляється на сайті Мінреінтеграції.

«Завдяки наданій техніці ми зможемо більш оперативно працювати в цьому напрямку. Ми обов’язково повернемо тіла всіх загиблих бійців додому», – сказав Уповноважений з питань зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

За його словами, міністерство продовжує активну роботу з повернення тіл військовослужбовців, які віддали життя за Україну. Але для виконання таких завдань не вистачає спеціалізованих автомобілів. Саме томут віцепрем’єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук звернулася за допомогою до уряду Польщі.

Країна-побратим вкотре підтримала в нелегкий для України час та надала два спеціалізованих автомобілі. Їх планують передати для роботи формувань у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

25 липня відбулася чергова операція з передачі тіл загиблих військових. Тоді Україна повернула тіла ще 25 своїх захисників, а 21 червня - тіла 35 воїнів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Бандера і ще живуч Показати IP 5 Серпня 2022 13:33
Су-ки. Все розікрали, а тепер надія з криками тільки дай-дай. Накажіть КРАДІЇВ від другого уже президента, бо перший встиг відійти ...
1+1 Показати IP 5 Серпня 2022 14:33
Давайте Польщі надамо таких 10шт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus