USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Потрібне авто для відправлення поранених з Ковеля в Київ

5 Листопада 2014 11:44
Терміново потрібен автомобіль для транспортування поранених з Ковеля в Київ. Про це інформує Ковельський центр допомоги 51 ОМБ.

"Потрібно доставити в Київську обласну лікарню трьох поранених в зоні АТО хлопців. О 8:00, 6 листопада, їх чекатиме у себе головний лікар лікарні. Виїхати потрібно сьогодні вночі, щоб встигнути", - йдеться у повідомленні.

Волонтери пояснюють, чому така терміновість.

"Хлопці проходили лікування в госпіталях. У Сергія К., наприклад, осколковий перелом, порвані зв'язки, рукою може володіти не повністю. Андрій Р. отримав 3 кульових поранення, пережив кілька складних операції, в лівій руці вставлена ​​в кисть пластина, на правій руці він зовсім не відчуває пальці. Антон Л. після поранення в ногу не може довго ходити і практично не ступає на цю ногу. Коли лікар в Києві подивився їх епікризи, сказав: «терміново всіх до мене на обстеження!». А деяких з них вже викликають в частину і хочуть забирати далі в АТО", - розповідають волонтери.

За детальною інформацією звертайтесь до координатора напряму "Поранені" в Ковельському центрі допомоги Людмили Савиної за телефоном (068) 56 46 320.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
саня Показати IP 5 Листопада 2014 12:02
пролюструвати чиновників-начальників і в кого лишній джип чи ще щось -на Ато -це хороша думка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus