USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Польща оголосила трьох російських дипломатів персонами нон-ґрата

15 Квітня 2021 23:02
Польща оголосила персонами нон-ґрата трьох російських дипломатів за «порушення дипломатичного статусу і діяльність на шкоду Польщі».

Як повідомляє «Європейська правда», про це оголосило Міністерство закордонних справ Польщі.

Зазначається, що 15 квітня МЗС викликало посла РФ та вручило йому ноту про оголошення персонами нон-ґрата трьох співробітників посольства РФ у Варшаві.

«Підставою для рішення стало порушення дипломатичного статусу та здійснення зазначеними особами діяльності на шкоду Республіці Польща», – повідомляють у заяві.

Також у ній Польща висловлює повну солідарність із рішеннями США від 15 квітня, що стосуються її політики щодо Росії.

«Рішення, які спільно ухвалюються та погоджуються союзниками, є найкращою відповіддю на ворожі дії, до яких вдається Російська Федерація», – додають наприкінці.

Нагадаємо, раніше 15 квітня Сполучені Штати оголосили про видворення 10 російських дипломатів та нові санкції щодо Росії за втручання у вибори і зловмисну ​​кібердіяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 16 Квітня 2021 08:30
Коли вже ці поляки квіти понесуть до пам'ятників Бандери?. . Щоб Росії насолити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus