USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Польські митники виявили 72 медалі, які везли з України

22 Квітня 2016 16:13
Незаконне переміщення пам’ятних знаків і радянських медалей припинили у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» працівники митної служби РП. Про це інформує Волинський інформаційний портал.

Працівники митниці скерували автомобіль торгової марки «Форд» на поглиблений митний огляд, в результаті якого звернули увагу на коробку, яка була завернута у фольгу та знаходилася під сидінням автомобіля.

У коробці було 72 медалей і пам’ятних знаків часів СССР, в тому числі і воєнних відзнак. Вартість вилучених предметів становить приблизно 15 тисяч злотих. Оскільки, громадянин не задекларував переміщувані ним предмети, знаки та медалі поміщені на митний склад.

Порушнику польського законодавства загрожує штраф. У цій справі провадження проводить митниця в місті Люблін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 22 Квітня 2016 16:20
полякам просто вони більш потрібні)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus