USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Польські міліціонери нагородили Віктора Швидкого золотим орденом

18 Грудня 2008 17:57
Сьогодні, 18 грудня, у Волинському драматичному театрі імені Лесі Українки відбулося святкування з нагоди 17-річниці Дня працівника української міліції, – інформує репортер «Волинських Новин».
У своєму привітанні голова Волинської ОДА Микола Романюк зазначив, що «найвищою відзнакою для вашої діяльності має бути довіра людей. А волиняни вам вірять, вам довіряють».
У свою чергу заступник голови Волинської ОДА Борис Загрева сказав, що «ви стоїте на передовій боротьбі зі злочинністю, ви перші, хто йде назустріч нашим громадянам».
На урочистостях також були присутні представники СБУ, прокуратури, податкової, апеляційного та господарського судів, Луцької міської ради, духовенства, а також правоохоронці із Польщі та Білорусі.
З нагоди свята було народжено понад півсотні працівників міліції області. Також квіти та подарунки гості свята вручали головному міліонеру області – начальнику УМВС України у Волинській області Віктору Швидкому. Одна з найпочесніших нагород – золотий орден від колег з Польщі.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 14:40
ЗА ЩО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus