USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Польський консул у Луцьку - Лауреат міжнародної премії «Тріумф»

8 Квітня 2015 16:51
Кшиштоф Савіцкі - польський консул у Луцьку став Лауреатом міжнародної премії «Тріумф» імені Миколи Гоголя. Про це інформує Волинь:світ.

Засновник цієї премії – Міжнародна літературно-мистецька академія України. До цієї міжнародної організації входять літературознавці, письменники, перекладачі, науковці та відомі журналісти аж із 45-ти країн світу.

Комітет міжнародної премії «Тріумф -2015» імені Миколи Гоголя відзначив вагомий внесок Кшиштофа Савіцкі у розвиток української та польської культури, активну участь у налагодженні співпраці митців, письменників, артистів, художників України та Польщі, організацію багатьох заходів які поглиблюють співпрацю двох сусідніх народів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Штефан, Луцьк Показати IP 8 Квітня 2015 17:35
Питання: А премія ім. Гоголя, яку отримав Кшиштоф Савіцкі приватна чи державна? Хто знає? Якщо приватна, то її можна купити за гроші, як "Людину року". Хто позичить злидню Штефану тисяч зо 200 грн.? Подайте бідному хлопу на позолочену статуєтку із діямантами!
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 8 Квітня 2015 18:04
Це приватна премія, вельмишановна Наталія Семенівна! Пан Кшиштоф Савіцкі -філолог за освітою, відомий публіцист та перекладач. Відносно, надання Вам, Наталія Семенівно, 200.тис.грн, або позолоченої статуєтки із діамантами прохання звернутися у наш нововолинський собез.
Штефан, Луцьк до Анатоль_ Показати IP 8 Квітня 2015 21:04
Я так і знав! Здається Пан Кшиштоф був замішаний у якомусь корупційному шкандалю декілька років тому. Щось там, ніби, гендель дівчатками чи що. Не освіжите мою пам'ять, пане Анатолю? Бо так хце вєць за цо тен пан ма фігуру із діямантами. Не думаю, що за переклади та філологію.
Анатоль_ до Штефан, Луцьк Показати IP 8 Квітня 2015 23:12
Наталя Семенівно, у кожного свої справи. У пана Кшиштофа мистецько-літературні, а в вас собачі на вашом собачому притулку. А пам"ять свою ви сами собі освіжайте спогадами про вашу роботу партію регіонів . І до речі, коли Ви возите на свій собачатник у с.Низкиничі повні ведра смердючих помиїв- нововолинці справедливо обурюються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus