USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Полтава показала кращий характер, ніж ми», - Кварцяний

4 Жовтня 2014 14:21
"Після цієї гри треба півкоманди розігнати», - так головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував гру команди у поєдинку з "Ворсклою". Нагадаємо, вчора відбувся матч, що закінчився нічиєю - 2:2.

"Як розповісти про матч команди, з якою працюєш, даєш вказівки, розповідаєш, показуєш? Я їм казав: "Це все у вас вийде, якщо ви проявите характер. Не зробите цього, будете глухонімі, не будете підказувати один одному, нічого не буде". Всі грають мовчки. Приндета – глухонімий, Жуніч – глухонімий, Шабанов – також. Сімінін – капітан, він відіграв нормально, але я мушу грати з тими, кого мені Бог якось так сотворив…", - розповідає тренер.

Каже, після цієї гри треба півкоманди розігнати.

"У мене в 1989 році була команда, якою було легко керувати. Я не давав багато вказівок. Я міг брати будь-кого, але брав тільки тих, у кого був характер. Підбирав саме за цим критерієм гравців. Ми у першому колі програли тільки одну гру, ще й у Луцьку. Після неї у роздягальні мої гравці все самі вирішили – хто прибирав ногу, хто не добіг, хто поступився у характері.

А зараз взяв когось на контракт, а потім дивишся – характеру немає. Подивіться в роздягальній нашій на центральних захисників: у Жуніча жодної подряпини, в Приндети – жодної. Вони не знають, що таке контакт, боротьба. Кичак чомусь не завадив Дедечку…

Що я їм зроблю? Не дасиш зарплату, то в суд, прокуратуру подадуть", - каже Кварцяний.

І додає: " Як стільки сил витратити і не виграти такий матч?! Зараз могли хоча б добу на четвертому місці побути. Так, гра ще далека від суперової, але витиснути, вигризти перемоги треба було!

Полтава показала кращий характер, ніж ми. Цілий тиждень про це їм казав. Вийшли – варені раки. Три підкати за матч було. Мемешев, Приндета, Бабенко – що вони з німцями будуть робити, поясніть?

Я не знаю, коли я відійду від цього матчу. Дуже на душі важко. Можна програти, але як без характеру грати і не втримати перемогу?!"

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus