USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через перипетії з Кутаковим «Волині» зарахували технічну поразку

23 Січня 2015 19:00
Не зважаючи на провокаційні дії арбітра Дмитра Кутакова, що істотно вплинули на перебіг грудневого матчу «Волині» з «Металістом» та спричинили припинення поєдинку на 87 хвилині гри, футбольні функціонери усе ж вирішили присудити нашому клубові технічну поразку. Відтак, пікетування Будинку футболу, де засіли ФФУ і її структури, результату не дало, - інформує «Волинська газета».

23 січня 2015 року Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України під час чергового засідання прийняв декілька рішень, одне з яких напряму вплинуло на турнірне та матеріальне становище ФК «Волинь».

Отже, розглядаючи всі перипетії гри 10-го туру Прем’єр-ліги, яка відбувалася 7 грудня 2014 р. на луцькому «Авангарді» і не була завершена, бо на 87 хвилині за рахунку 1:2 група розгніваних уболівальників вибігла на футбольне поле, а бригада арбітрів на чолі з суддею Дмитром Кутаковим втекла в підтрибунне приміщення, КДК постановив:

1. «Волині» зараховано технічну поразку з рахунком 0:3, а «Металісту» – технічну перемогу з рахунком 3:0.

2. Наступний домашній матч луцька команда проведе без глядачів на стадіоні «Авангард». Окрім того, на клуб накладена умовна санкція у вигляді проведення ще одного домашнього матчу без глядачів із випробувальним терміном до кінця поточного сезону.

3. Головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного та тренера команди Дмитра Кварцяного, яких було вилучено з меж технічної зони під час цієї ж гри, покарали по одному матчу дискваліфікації.

4. ФК «Волинь» повинен заплатити штраф у розмірі 5 тисяч гривень.

Незважаючи на вимоги нашого клубу, щоб цей матч був повторно проведений навіть на нейтральному полі, а суддю Дмитра Кутакова було пожиттєво дискваліфіковано, жодних рішень із цього приводу не ухвалили.

Тому можна не сумніватися, що луцька «Волинь» спробує оскаржити покарання в інших футбольних інстанціях, але, пам’ятаючи народну мудрість про те, що ворон воронові ока не виклює, мабуть, нас засудили на поразку в цій грі ще задовго до її початку… Тепер уся надія – на березневі вибори нового голови ФФУ, який зможе відновити справедливість.

Свого часу Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний заявив, що завершить кар'єру, якщо його надто суворо покарають за поведінку під час матчу «Волинь» - «Металіст».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ультра Показати IP 23 Січня 2015 19:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus