USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Полтавські волонтери подарували 14 ОМБр автомобіль

20 Вересня 2015 12:37
Волонтери з Полтави подарували військовослужбовцям в/ч В 0259 автомобіль. Один з підрозділів в/ч В 0259 отримав у своє розпорядження автомобіль фольксваген. Автобуло придбане за кошти бізнесменів з Полтави.

Про це йдеться на сторінці у мережі ФБ 14 бригади.

Так, 17 вересня 2015 року волонтери передали в один із підрозділів в/ч В 0259 автомобіль фольксваген пасат. Машину доставили у підрозділ колишній офіцер в/ч В 0259 з позивним «Монах» та волонтер Андрій Кравець.

«Ініціатором збору коштів на авто є полтавський бізнесмен, один із засновників ТОВ «Комплект Ліга», Леонід Кеба. Левову долю коштів, за які придбали машину, дав теж Леонід Миколайович», - повідомив Андрій Кравець.

«Минулого року я воював на сході разом з хлопцями, яким ми зараз допомагаємо. Автомобіль дозволить хлопцям швидко пересуватись у смузі своєї оборони, що, своєю чергою, підніме боєздатність підрозділу. Мені відомо, що Леонід Кеба упродовж двох років допомагає військовим у зоні АТО, витрачаючи на це значні кошти, і важливість цієї допомоги настільки велика, що це важко оцінити», - сказав офіцер з позивним «Монах».

Позиції в/ч В 0259 знаходяться на підступах до Донецька та регулярно обстрілюються незаконними військовими формуваннями, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus