USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Полторак анонсував масштабну переатестацію і скорочення в Міноборони

30 Березня 2016 12:00
Міністр оборони України Степан Полторак повідомив 30 березня про плани переатестації працівників міністерства та скорочення штату. Полторак оголосив скорочення, переатестацію і перевірку поліграфом.

«Неможливо працювати ефективно при такому роздутому штаті – 770 посад лише у міністерстві», – відзначив Полторак на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ухвалення рішень щодо оптимізації чисельності особового складу відбуватиметься лише після проведення переатестації кожного офіцера. Під час переатестації буде з’ясовано, чи відповідає військовослужбовець займаній посаді, якщо військовослужбовець підтвердить свої професійні здібності, йому буде запропоновано відповідну посаду, або посаду, яку він займав раніше, або посаду у територіальних органах управління», – повідомив Полторак.

«Під час проведення переатестації, військовослужбовці пройдуть випробування поліграфом. Ще раз хочу наголосити, що суть оптимізації полягає не у механічному скороченні, а у ґрунтовній роботі щодо перегляду ролі кожного військовослужбовця під час виконання службових обов’язків», – наголосив міністр оборони.

Всі реформи, які ми запланували провести останнім часом, потрібно починати з Міністерства оборони України – а саме, прий...

Опубликовано Степаном Полтораком 29 марта 2016 г.


Раніше у 2016 році Степан Полторак заявляв, що приблизно через п’ять років Україна зможе досягти достатніх стандартів і принципів побудови армії, щоб змогти претендувати на вступ до НАТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
полюх Показати IP 30 Березня 2016 15:50
зразу ж почнуться колективні звернення з вимогою відставки самого міністра.тому мабуть зі скороченням нічого не вийде! або скоротять прибиральниць...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus