USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На реформування ЗСУ не вистачає коштів, - Полторак

3 Грудня 2016 13:22
Міністр оборони Степан Полторак розповів, що для повноцінного реформування Збройних сил України не вистачає коштів. Особливо не вистачає фінансування на переозброєння армії.

Про це йдеться в інтерв'ю «Інтерфаксу».

«Складний напрямок - це переозброєння армії. Тут у нас виходить не все. Щоб повністю реформувати армію і переозброїти, реформи однієї армії мало, тут необхідно реформувати економіку, ВПК, необхідне відповідне фінансування для закупівлі техніки і озброєння в повному обсязі. Це дуже великі гроші. Реформа Збройних сил - дуже дорогий захід», - заявив Полторак.

Однак при належному фінансуванні міністр не бачить загроз зриву планів.

«Навіть більше того - може бути прискорення, наприклад, в частині реформування самого Міністерства оборони та структурних підрозділів, яке зараз знаходиться на завершальному етапі. В кінці 2017 року залишиться тільки «шліфувати» персональний склад департаментів в самому міністерстві, підкоригувати законодавчу і нормативну бази», - додав головнокомандувач армії України.

Нагадаємо, витрати на оборону в 2017 році виростуть на 10% і складуть понад 111 млрд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
замполіт Кобилинськи Показати IP 3 Грудня 2016 13:25
Ото загнув 60 мільярдів на рік і нема грошей ,немагрошей,коли ви вже наїстесь свин.....а об.....чна
замполіт Кобилинськи Показати IP 3 Грудня 2016 13:28
Якщо робити допотопний міномет *МОЛОТ* за 500 тисяч гр то тих грошей НІКОЛИ не вистачить.І хрю......ти що закордоний аналог значно дорожчий
Сераховичі Показати IP 3 Грудня 2016 13:42
В Украіні коштів лише вистачає на нафтогаз кабмін ВзРаду.адмін пороха на зарплатню суддям .прокурорам і на всякі різні бюро які повинні "боротися" з корупцією.
замполіт Кобилинськи Показати IP 3 Грудня 2016 17:22
кому потрібна нова парадна форма ушльопки
до замполі кобил Показати IP 3 Грудня 2016 18:31
а вкрасти ще на чому можна? на політиці та на" вихованні" патріотизму замполіта?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus