USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Поляки салютували «Другій Ріці». ФОТО. ВІДЕО

31 Серпня 2009 08:48
Фестиваль «Кордон 835» зібрав навколо себе найрізноманітніший люд: малюків, молодь та людей поважного віку; українців, німців, поляків та інших іноземців; представників влади, громадських активістів та просто відпочиваючих. І що варто зауважити, програма була на стільки насиченою, що ніхто із них не нудьгував, – повідомляє 31 серпня репортер «Волинських Новин».
Територія фестивалю простягалась на берегах річки Західний Буг поблизу сіл Крилів (Республіка Польща) та Кречів (Україна). Проте більшість заходів відбувалось на території нашої країни
 
Через близькість до кордону серед гостей фестивалю були не лише українці, а й поляки, німці та представники інших національностей. Варто зауважити, що захід зацікавив не лише молодь, а старших осіб та малечу. Адже програма була на стільки насиченою, що кожен віднайшов для себе щось цікаве та варте уваги.
Отже під час фестивалю на його території діяли виставки виробів народного ремесла, а також ярмарки, на яких можна було купити сувеніри.
Досить багато глядачів навколо себе зібрали майстер-класи, на яких розповідали та показували, як виготовляти лляні нитки та прясти полотно. Малечу ж найбільше зацікавили велетенські мильні бульбашки. Старші мускулисті чоловіки надали перевагу перетягуванню каната, армреслінгу, підняттю гирі. Хлопці охоче грали у футбол та волейбол.
Крім того, відпочиваючі мали змогу власноручно розмалювати собі медальйон із засушеного тіста, отримати транскордонний розпис тіла та й просто знайти нових друзів.
 
Завершальним етапом став концерт. Першими «заводити» публіку випала честь гуртам «Good Life» та «Ікебана». Чимало слухачів розворушили запальні ритми рок-н-ролу від «Збігу обставин». Четвертим виступав луцький гурт «Outcry», який зібрав навколо себе чимало прихильників, адже на сцені вони уже не один рік і за цей час їхня музика стала відома досить широкій аудиторії.
Досить епатажним був вихід Львівського гурту «Оратанія». Хлопці з’явились перед публікою у піджаках, «сімейках», кольорових гетрах та домашніх капцях із іграшковими тваринами. Практично також ж стилю і їхня музика.
Завершальним став виступ відомого гурту, хедлайнера фестивалю «Друга Ріка». Щоправда хлопці трішки запізнились, оскільки через несправність автомобіля добирались усіма можливими способами.
Однак ця затримка стала доречною, адже під час невеличкої перерви між виступами на польській стороні пускали салют, наче на честь українського гурту. Тим не менш виступ «Другої Ріки» таки відбувся і виправдав усі очікування відпочиваючих. Під запальні ритми вони стрибали, а повільні пісні підспівували в унісон. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
835 Показати IP 31 Серпня 2009 11:07
Не «Autcry», а «Outcry». А польське село - не Кирилів, а Крилів. Невже так важко звіряти правильність написання назв?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus