USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помаранчева революція – творіння простих людей, а не політиків, – Вітів

22 Листопада 2008 10:40
Помаранчева революція – заслуга народу, а не політиків. Таку думку з приводу її чергової річниці 21 листопада у телефонному коментарі для «Волинських Новин» висловив голова Волинської організації ВО «Свобода» Анатолій Вітів.
Анатолій Вітів назвав Помаранчеву революцію святом сили українського духу та його спроможності у критичній ситуації показати свій характер. Однак, за словами волинського свободівця, найгіршим результатом стало те, що усі здобутки українського народу втратила правляча псевдоеліта. «Як наслідок прийшло розчарування та зникла віра народу», – із сумом зазначив пан Вітів. «Тому наше завдання – показати, що прийде справжня політична сила замість тієї псевдоеліти», – додав він.
Щодо святкування річниці, то голова  Волинської організації ВО «Свобода» сказав, що як активний учасник революції 2004-го він разом із своїми колегами  відзначить цю історичну подію. Хоча насправді, на думку Анатолія Вітів, святкувати повинні не політики, оскільки у Помаранчевій революції вони відіграли найменшу роль. «Помаранчеву революція – це не заслуга політиків, а народу. Вони лише її очолювали, а творили прості люди», – зазначив свободівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus