USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помаранчеві не проти роздавати луцьку землю по 5-6 соток

31 Липня 2008 10:29

В ідеї голови фракції БЮТ у Луцькій міськраді Юрія Корольчука стосовно виділення земельних ділянок у межах 5-6 соток є раціональне зерно. Про це 31 липня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів член постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру, представник фракції «НУ» Руслан Вайман.
Яку зазначив пан Вайман, «колегу-депутата можна зрозуміти, адже земля дійсно вичерпний ресурс». Тому можна зменшити розмір земельних ділянок, які видаватимуться під індивідуальне житлове будівництво, до 5-6 сотих. Окрім того, цей процес повинен бути максимально прозорим, - додав Руслан Вайман.
Довідково:
Учора, 31 липня, депутати Луцької міськради з другої спроби зняли питання, пов'язані із виділенням земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво. Окрім того, лідер фракції БЮ ЮрійКорольчук висловив ідею надалі обмежити такі ділянки 5-6 сотками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Липня 2008 11:50
А скільки соток має сам пан Корольчук?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus