USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер чоловік, який обгорів в нічному клубі Львова

29 Листопада 2016 16:09
У Львові цієї ночі помер 47-річний відвідувач нічного клубу, де сталася пожежа. За його життя реаніматологи боролися дві доби.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.

У чоловіка було обпечене майже все тіло, вражені дихальні шляхи. Лікарі одразу робили невтішні прогнози щодо його шансів на одужання.

Іще одного пацієнта напередодні перевели з реанімації, йому стало краще. Загалом у лікарнях – 20 потерпілих.

Пожежа, яка трапилася близько 2-ї години ночі 27 листопада у розважальному центрі "МІ100" Львова, виникла через вогняне шоу. Загорілася пластикова стеля. Рятувальники евакуювали із закладу дві сотні людей. У клубі стверджують, що шоу з відкритим вогнем не планували. Це, мовляв, ініціатива арт-директора.

Напередодні про підозру оголосили керівнику закладу. Найімовірніше, сьогодні суд визначатиме йому запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександра Показати IP 9 Грудня 2016 12:46
чого якшо якісь слабкий на голову бере у руки факел і робить плювки зразу кругом пишуть,шо це артисти фаєр шоу???тобто коли баба Зіна в себе на подвір"ї бере факел і палить купу листя вона теж робить "вогняне шоу". цей так називаєм "артист" не належить до жодного колективу, не займаєтся цим професійно, а слово "шоу" по суті своїй являє якусь підготовку чи поставлений виступ. Ви ж журналісти,то не сіть до народу правильну думку,правильне розяснення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus