USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Помер директор волинського музею військової техніки Ігор Пасюк

26 Листопада 2019 17:41
26 листопада 2019 року перестало битися серце відомого історика, краєзнавця, директора Волинського регіонального музею українського війська та військової техніки Ігоря Пасюка.

Про це повідомили працівники музею, пише Волинь Online.

«Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Він жив, радів світу, людям, що оточували його. Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, щоб втілити намічене. У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій його душі. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його душу в Царство Небесне. Вічна і світла пам’ять йому. У ці сумні дні висловлюємо щирі співчуття та розділяємо невимовний сум і тугу його близьких і рідних», – говорять про спочилого колеги.

Ігор Пасюк помер внаслідок важкої хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Обласна організація Показати IP 26 Листопада 2019 18:04
Ігор Миколайович був відомим істориком, автором багатьох книг і статтей про минувшину нашого краю. Спеціалізувався на дослідженні військової історії, був авторитетним фахівцем цієї справи, підтримував тісні контакти з обласною організацією ветеранів України, частими гостями в його музеї були колишні фронтовики, партизани, підпільники. Він був доброю, уважною людиною. Прикро і боляче, що він пішов від нас. Хай упокоїться його душа. Співчуваємо рідним Ігоря Миколайовича.
Правда Показати IP 26 Листопада 2019 19:09
Людина залишила про себе память і це важливо.СПАСИ І СОХРАНИ!!!
Всезнайко Показати IP 26 Листопада 2019 20:51
Спочивай з Богом...(((
Василь Білан Показати IP 26 Листопада 2019 22:02
І Ярослава Чисюка, який віддав своє здоровя створенню цього музею, теж памятаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus