USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер лікар, який все життя пропрацював у Ківерцівській лікарні

6 Жовтня 2022 19:24
У 82-річному віці помер заслужений лікар України Дмитро Сергійович Дремух, який присвятив все життя лікарській справі у стінах Ківерцівської центральної лікарні.

Про це повідомили у Ківерцівській раді.

«Дмитро Сергійович присвятив все життя лікарській справі.

Народився в селі Олексіївка Вінницької області. В 1964 році після закінчення Ужгородського університету направлений на роботу в Ківерцівську центральну районну лікарню, де працював на посаді лікаря-терапевта до 2019 року.

У 1976 році працював заступником головного лікаря. А в період з 1984 року по 1998 рік – головним лікарем Ківерцівської центральної районної лікарні.

В 2006 році йому присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Серце Дмитра Сергійовича перестало битися вчора, 5 жовтня, на 82 році життя.

Він пройшов земний шлях з добром у серці до людей, з любов’ю до своєї справи, завжди в потрібну хвилину приходив на допомогу. У пам’яті всіх, хто його знав, назавжди залишиться світлий образ хорошого лікаря, щирої та доброзичливої людини!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus