USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Помер ще один працівник заводу у Нововолинську, де стався вибух

29 Жовтня 2016 17:34
У Нововолинській центральній міській лікарні помер ще один працівник ливарного заводу, який постраждав від вибуху цистерни.

Про це повідомляє Новововлинський інформаційний портал.

Вибух на Нововолинському ливарному заводі, під час якого постраждало декілька працівників - один із них загинув одразу, ще один залишався у важкому стані у лікарні - стався унаслідок того, що відлетіло днище ємності для технічних рідин.

Інцидент трапився 18 жовтня, близько 15-ї години.
Як розповів керівник заводу Олександр Доманський, працівники будівельно-господарчого відділу разом з начальником готували ємність для технічних рідин на дворі. Ця ємність об'ємом 38 метрів кубічних, зі слів Олександра Доманського, вже була у використанні, тому деякі її ділянки потрібно було заварити.

"Після того, як її почали фарбувати, начальник відділу вирішив проінспектувати роботи, оглянути зварні шви, відстежити, чи немає витоків повітря. Для цього підключили систему і подали дуже низький тиск у бочку. Але, поки із незрозумілих причин, днище бочки на місці зварки під тиском повітря відірвалося", – розповідає керівник підприємства.

Олександр Доманський додає, що поряд знаходилося риштування, з якого перед цим фарбували люди. "В момент випробування нікого поряд не було", – наголошує він.

"Але відірвалися днище, вдарило по риштуванню, і воно полетіло до людей, які спостерігали за цим процесом. Травмувало начальника і одну людину, яка там працювала за цивільним договором", – каже директор.

У результаті двоє людей потрапило до лікарні в тяжкому стані. Одна померла, інша – начальник відділу – перебував у реанімації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus