USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Помер легендарний співак Джордж Майкл

26 Грудня 2016 07:09
У Великобританії помер співак Джордж Майкл, повідомляє BBC.

Смерть 53-річного музиканта зафіксували лікарі в приватному будинку Джорджа Майкла в графстві Оксфордшир.

За даними поліцейських, немає жодних ознак того, що смерть була насильницькою.

"З великою скорботою ми можемо підтвердити, що наш улюблений син, брат і друг Джордж пішов з миром в період Різдва. Родина просить поважати конфіденційність, це емоційний і важкий час. На цьому етапі більше коментарів не буде", - заявив агент виконавця.

На даний момент причина смерті не називається. За словами поліції, "підозрілих обставин" немає.

Джордж Майкл — популярний британський співак грецького походження. За час музичної кар'єри (сольної та у складі дуету Wham!) було продано близько ста мільйонів його записів, що робить його одним з найуспішніших поп-співаків. Володар двох премій "Греммі" в категорії "Альбом року" ("Faith", 1988 рік) та за кращий R&B дует (з Аретою Франклін, пісня "I Knew You Were Waiting (For Me)", 1987).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus