USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Помер співзасновник рок-гурту «Мертвий півень»

21 Лютого 2023 17:33
На 51-му році життя помер співзасновник та лідер гурту «Мертвий півень» Любомир Футорський.

Про це повідомив військовий медик, лідер гурту «Бетон» Андрій Жолоб.

«Вічно дебатуючий, конфліктний, але разом з тим такий впертий «Man from Dzyga», «той грубий з Мертвого Півня», «Любко, який завжди проти». Вже колись іншим разом пограємо на ЛесПолах. Лети вільно, Любомир Футорський, вічна пам’ять», – написав Жолоб.

Засловами рок-музиканта та вокаліста гурту «Плач Єремії» Тараса Чубая, Любомир Футорський був автором найкращих композицій «Мертвого півня».

Гурт «Мертвий півень» народився у середовищі Львівського університету імені Івана Франка, де навчалися багато його майбутніх учасників, які починали музичну діяльність в університетському хорі «Черемош».

Нагадаємо, 11 жовтня 2021 року помер фронтмен «Мертвого півня», музикант, актор театру «Арабески», один із засновників українського року Місько Барбара. Футорський та Барбара доводились один одному двоюрідними братами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus