USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Помер водій, який постраждав у ДТП в Струмівці

5 Травня 2018 10:29
В результаті аварії з багатьма потерпілими, що трапилася вчора ввечері, помер 59-річний водій «Волинянки». Чоловік помер у лікарні. Про це повідомляє «Вісник+К».

Нагадаємо, увечері 4 травня у Струмівка Луцького району на трасі Луцьк-Рівне неподалік повороту на село Гаразджа сталася дорожньо-транспортна пригода з трагічними наслідками - зіткнулись «Волинянка» та Ауді на іноземній реєстрації.

За попередніми даними, «Волинянка» виїжджала на трасу з другорядної дороги, а іномарка рухалася у бік Рівного. ЛуАЗ нібито не увімкнув покажчик повороту. Але, вочевидь, зіграла роль і висока швидкість «Audi», адже удар вийшов дуже потужний. Внаслідок зіткнення постраждали усі, хто був у машинах. Водія ЛуАЗ забрала швидка. У другому автомобілі 4 потерпілих, одна жінка в дуже важкому стані, інші мають забої і травми.

Як повідомили у прес-службі поліції Волині, за кермом «Волинянки» перебував 59-річний лучанин. Водій не надав перевагу у русі та зіткнувся із автомобілем «Audi», під керуванням 20-річного жителя Луцького району, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок ДТП водій «ЛуАЗу» помер у лікарні, 58-річну пасажирку транспортного засобу госпіталізували у відділення реанімації.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
БОС Показати IP 5 Травня 2018 10:57
Все робить не номера, а швидкість
віктор до БОС Показати IP 5 Травня 2018 13:52
все роблять ***, які не вміють їздити. я про водія волинянки
уважний до віктор Показати IP 5 Травня 2018 15:49
або дебіли, які перевищують швидкість, а там (я нагадаю) між іншим населений пункт. якби ауді їхала 50км, то жертв не було б. а так...
Надя до уважний Показати IP 7 Травня 2018 15:29
Стрілка на спедометрі ауді зафіксована на 140 ((( водій волинянки за фурою яка їхала 60 км/год не побачив ауді яка гналась на шаленній швидкості
666 Показати IP 5 Травня 2018 14:23
Все робить водій! Один виїзжав і не замітив літак Audi яка дуже низько летіла!!!! Візьміть відео з камер "Білочка" "Альтаміра"! І все стане зрозуміло,що водій Волинянки не встиг зреагувати!
Лучанин Показати IP 5 Травня 2018 18:27
Дуже дякую ВН, що вони в більшості все вказали вірно та грамотно. Проте не все - не ЛуАЗ зіткнувся з Ауді, а Ауді (при злеті чи посадці, треба точно в авіадиспетчерів спитати) врізалася в ЛуАЗ і злетіла з дороги, адже це чітко видно з фото. Судячи з фото ЛуАЗ повертав з Гаразджі в сторону міста (Луцька) і не побачив з великої відстані Ауді, тим більше що там ще й поворот робить головна дорога. ЛуАЗ машинка повільна, поки клюне носом, поки розкочегариться... а тут Боїнг на злетній полосі. Враховуючи велику силу удару я можу цілковито припустити що абсолютна вина водія Ауді. Та й навіть якби водій Волинянки не ввімкнув поворота, то це щось би змінило, він би прямо поїхав би чи що? Це могло б тільки грати роль якби хтось ззаду в Волинянку в'їхав. Інше тут просто важко уявити.
Владислав Показати IP 5 Травня 2018 21:13
Вина ауді,летів,летів. Цікаво читати. Ауді рухалась по головній! Те що Ауді протаранила Волинь - вина водія Волинкі,а ніяк не ауді,оскільки Ауді,хоча з перевищенням,але все ж в своїй полосі рухалась.Якщо б водій волинкі пропустив Ауді, нічого б не було, тим паче це Трасса з гарною якістю покриття, на цій ділянці. Ауді(якщо це так) - перевищення швидкості . Волинь(порушення правил проїзду)
експерт до Владислав Показати IP 7 Травня 2018 14:08
а те що на показнику спідомента ауді на момент удару зафіксована швидкість 140/км/год-це не порушення ПДР?!!!!Це теж вагомий доказ! Це майже в три рази перевищеня швидкості....
МВС Показати IP 6 Травня 2018 00:23
Чекайте-чекайте шановні! На відрізку шляху де сталася ДТП згідно ПДР дозволена швидкість 90км/год. Чи було перевищення покаже слідство. Вина покійного є очевидною. Тепер до чого я веду. Я колишній експерт при ДАІ УМВС можу сказати слідуюче; як би водій ЛуАЗ-у керував будь-яким автомобілем закордонного виробництва шанси уникнути ДТП зросли в декілька разів також шанси вижити.
Полковник до МВС до МВС Показати IP 11 Травня 2018 10:04
Ясно взичайно,що колишній-по іншому і не може бути,хто таку безтолковщину взагалі і дворніком візьме не зрозуміло! Видно по всьому де залишилася Волинянка,а де той зелений гонщик-машина відлетіла, бо ЛЕТІЛО,а не іхало!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus