USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер викладач луцького університету

7 Лютого 2019 15:55
Помер викладач факультету історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Пхиденко Ігор Станіславович.

Про це написала на сторінці у Facebook Тетяна Яцечко-Блаженко.

«...Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла пам’ять вічно житиме у наших серцях. У скорботі низько схиляємо голову і молимося за упокій його душі...», – йдеться у дописі.

Прощатись із викладачем будуть 8 лютого о 10.00 в приміщенні факультету історії, політології та національної безпеки (вул. Шопена, 24).

Про місце і час похорону повідомлять згодом.

Біографічна довідка: Пхиденко Ігор Станіславович народився 21 липня 1959 року у місті Коростені Житомирської області. Пізніше сім’я переїхала до Луцька. Середню освіту здобув в Луцькій середній школа № 1. Потім вступив до Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки. Навчався також в аспірантурі, захистив дисертацію та здобув ступінь кандидата історичних наук. Працював на посаді асистента, старшого викладача, а також доцента кафедри нової та новітньої історії України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким Ігоря Станіславовича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вчитель Показати IP 7 Лютого 2019 17:39
Та що це за напасть на уніаер?
Валера Показати IP 7 Лютого 2019 18:26
Велике співчуття,порядна та достойна людина,
Колега Показати IP 7 Лютого 2019 23:24
Вкрай сумна звітка! Воістину, Господь забирає найращих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus