USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Померла колишня перша леді США Барбара Буш

18 Квітня 2018 08:14
Дружина Джорджа Буша-старшого Барбара померла в США у віці 92 років. У заяві, випущеній від імені її чоловіка, 41-го президента США, її називають "непохитним поборником сімейної грамотності", оскільки вона багато років активно займалася освітніми програмами, передає УНІАН з посиланням на російську службу Бі-бі-сі.

Барбара Буш - дружина і мати двох американських президентів - єдина жінка в історії, що була присутня на інавгурації свого чоловіка, і свого сина. Зазначається, що у неї досить давно почалися проблеми зі здоров'ям, і днями вона відмовилася від лікарської допомоги, заявивши, що хоче провести останні дні з сім'єю. Її чоловікові, Джорджу Бушу-старшому, який займав пост президента з 1989 по 1993 роки, в червні має виповнитися 94 роки.

Він є рекордсменом-довгожителем серед американських лідерів: 39-й президент США Джиммі Картер молодше Буша на чотири місяці.

Син Барбари Джордж Буш-молодший виграв президентські вибори в 2000 році, а в 2004 був переобраний на другий термін. "Моя люба мати померла у віці 92 років. Лора, Барбара, Дженна і я засмучені, але в наших душах мир, бо ми знаємо, що і вона покоїться з миром. Барбара Буш була приголомшливою першою леді і неповторною жінкою, яка дарувала мільйонам людей свою любов, невимушеність і грамотність", - йдеться в заяві Буша-молодшого.

"Мені дуже пощастило мати таку матір, - продовжує 43-президент США. - Нашій родині буде дуже її не вистачати, і ми дякуємо вам за ваші добрі побажання і ваші молитви".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus