USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Померла в лікарні: у Луцьку водія, який на переході збив жінку, покарали умовно

18 Липня 2022 17:37
В обласному центрі Волині судили водія, який у листопаді минулого року збив на переході 70-річну жінку. Через кілька тижнів вона померла у лікарні, а суд призначив водію умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 листопада минулого року на вулиці Дубнівській. Водій Opel Astra рухався зі швидкістю близько 50 кілометрів на годину, однак він не зреагував на зміну дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу зліва направо відносно напрямку руху авто.

Внаслідок ДТП постраждалу госпіталізували. Однак 15 грудня вона померла у лікарні. Причиною смерті жінки стала закрита черепно-мозкова травма у вигляді вираженого забою головного мозку. Водій у суді визнав свою вину та попросив вибачення у потерпілого відзначивши, що частково відшкодував завдану шкоду.

Суд призначив водію покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням водійського посвідчення на три роки, однак замінив це покарання умовним на три роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ира Показати IP 18 Липня 2022 17:45
Серьезно??!! Это не геноцид населения??!! Судью в тюрьму. Преступника, убившего женщину, тоже.
вовк Показати IP 18 Липня 2022 18:15
часково відшкодував шкоду. Заплатив за одну ногу
Безлад Показати IP 21 Липня 2022 08:18
А тих водіїв,що не на зебрі збили і без летальних випаків, то в тюрягу на 3 роки. А це взагалі шок...чим керуються ті судді?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus