USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на переході Opel збив жінку

15 Листопада 2021 10:01
14 листопада на вулиці Дубнівській у Луцьку 54-річний лучанин, керуючи автомобілем Opel Astra, збив 70-річну пішохідку. Жінка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переході, інформує поліція Волині.

Постраждалу госпіталізували.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.
Також вчора ввечері п’яний 22-річний водій збив у Луцьку чоловіка. Через перевищення швидкості на кільці біля стадіону «Авангард» водія занесло. Автівку викинуло на бордюр, де він збив пішохода. Від отриманих травм він помер в лікарні вранці наступного дня.

Читайте також: П'яного водія, який збив волинського єпископа, судили за напад на муніципалів. Відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2021 09:31
Відмазують, насправді її збив темний джип і втік з місця ДТП завантаживши потерпу в салон, були свідки з авто, що слідувало за ним і вони все знімали на телефон. А на фото темний опельок, певно знайшли когось, кому заплатили що він взяв провину про ДТП на себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus