USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рожищі шукають свідків ДТП на зупинці маршрутного таксі. ДОПОВНЕНО

8 Лютого 2018 14:33
Поліція просить відгукнутися свідків ДТП у Рожищі поблизу магазину «Нова Оселя».

Так, правоохоронці Рожищенського відділу поліції просять очевидців автопригоди, яка трапилася 20 грудня минулого року, допомогти встановити всі деталі ДТП, повідомляє Район.Рожище,

Нагадаємо, вантажний автомобіль, який рухався в сторону магазину «Нова Оселя» у Рожищі, наїхав на людей, які стояли на зупинці маршрутного таксі.

Згодом, у кадрі з’являється вантажівка, яка здійснює наїзд на очікуючих.



Зі слів автора відео, вантажівка рухалась в сторону Ківерець. Водій їхав не швидко, проте йому не вдалося впоратися з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого він вилетів з дороги. Зі слів Сергія, постраждалу від удару жінку доставили до лікарні.

Наразі відомо, що жінка, яка в результаті автопригоди отримала травми, померла.

Згідно з інформацією, наданою місцевими мешканцями, жінка померла в лікарні від інфекції, а не від отриманих травм. Звинувачують лікарів. Так, один з очевидців події розповів: «На момент ДТП вона стояла на дорозі й не встигла вискочити на тротуар, в результаті її вдарило бампером. Під час огляду в лікарні травм, крім подряпин на ногах, не було виявлено. Через 10 днів жінці заробили операцію, і ймовірно, занесли інфекцію, й вона померла».

Інформація наразі перевіряється, поліція встановлює обставини пригоди.

Для встановлення усіх обставин події слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців аварії.

«Шановні громадяни! У разі, якщо ви володієте інформацією про обставини згаданого ДТП, прохання звернутися до поліції: 45100, Волинська область, м. Рожище, вул. Незалежностi, 93.

Електронна пошта: [email protected]; факс (03368) 2-16-02, тел. 0669933581; 0685844011; (03368) 2-11-52 або 102», - зазначають у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus