USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Померли ще двоє бійців з Луцька

24 Травня 2014 00:30
На жаль, на Волинь та інші регіони продовжує надходити сумна інформація з лікарень, де знаходяться поранені бійці 51-ої механізованої бригади з Володимира-Волинського, - повідомляє «Вісник+К»

Волинський обласний військкомісаріат 23 травня підтвердив ще дві смерті волинян від отриманих поранень. Це двоє лучан: солдат Прокопчук Володимир Іванович, 02.03.1991, та солдат Махновець Віталій Іванович, 1981. Також була інформація про смерть 10-го волинянина і, на щастя для родини, вона не підтвердилася. Військового виявили у одній з лікарень Харкова. Таким чином скорботний рахунок загиблих волинян під час розстрілу під Волновахою Донецької області сягнула дев'яти.

Загалом, за даними МОЗ, 51-а ОБМР втратила 17 бійців.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює глибокі співчуття родинам і близьким загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 44
Євген Показати IP 24 Травня 2014 01:01
Я в шоці... Волинь - це моя Батькивщина, я 35 років прожив у Луцьку... Моє сердце болить від того, що загинули хлопці - цвіт націі! В угоду амбіціям влади!!! Я хочу спитати - що на сході нема призовників??? Чого в те пекло кинули хлопців з Західних областей? Це ж як червона шмата для бика на корриді! Хватить кормити людей казками про єдину країну! Коли це було таке??? Після голодомору всі ці області були заселені вихідцями з Росіі, тому і вони не тримали жалобу по померлим... Західну Украіну це обминуло " старший брат" ще не дійшов туди... Наші сини загинули даремно, захищаючи вихідців з Росіі від росіян! Батьки і матері! Не пускайте дітей на непотрібну бойню! Виходьте на вулицю гаслами -ГАНЬБА ВЛАДІ!!!Скорблю і плачу за загиблими разом з вами...
Дончанин до Євген Показати IP 24 Травня 2014 09:53
"Після голодомору всі ці області були заселені вихідцями з Росіі" - Донбасско - Криворожская республика, входившая в состав РСФР, была включена в состав Украины после образования СССР с целью "укрепления пролетарского духа крестьянской Украины". Лично я проживаю на землях войска Донского. Хотя часть, именно часть, Донецка находится на землях запорожских казаков.
Ірина до Дончанин Показати IP 24 Травня 2014 10:45
Знаєте, мені вже та "історічєская справєдлівасть" в печінках сидить. Краще б ви відділилися. Шкода хлопців, які тільки почали жити, які лишили на цьому світі молодих дружин, малесеньких діточок. Краще б ви відділилися, а ми б не мали такого горя, тому що смерть наших земляків для нас усіх велике горе.
Дончанин до Ірина Показати IP 24 Травня 2014 13:51
"тому що смерть наших земляків для нас усіх велике горе". Я еще позавчера говорил о нашем отношении к этой трагедии, не нами сделанной. В Волноваху из Донецка было отправлено шесть специализированных медицинских бригад для того, чтобы спасать ВАШИХ ребят (хотя какие они ваши - они и наши тоже).
Слава Показати IP 24 Травня 2014 01:14
Телефонував тільки що товариш, який був мобілізований, а зараз у Рівному у військовій частині. Так от повідомив, що до них в частину дзвонили солдати батальйону №51, які ще до цих пір в Донеччині, та повідомили, що вони знаходяться у якомусь лісі, до них приїхали дві інкасаторські машини та два автобуси з невідомими озброєними людьми, де між ними на даний час між ними відбувається словесна перепалка за те, що у них не має ні розпізнавальних шевронів, ні записів у військових квитках до якої військової частини вони відносяться, а тому не зрозуміло хто вони такі взагалі. Каже що це знову, не дай боже, може погано закінчитись за ніч.
игор до Слава Показати IP 24 Травня 2014 01:28
слава заспокойся весь о\с переміщений на місце попередньоі дислокаціі . в донецькій обл іх немае
Слава до игор Показати IP 24 Травня 2014 01:48
Хотілося б вірити. Будемо надіятись.
Last Kamikadze до игор Показати IP 24 Травня 2014 02:48
Невже? Будь-ласка ссилка: http://podrobnosti.ua/criminal/2014/05/23/977402.html І я більше вірю джерелам протилежної сторони, тому що МО - бреше й нічого не робить, Авакова скільки обіцянок типу "Зачистимо за 48 годин" збулося й скільки він вже набрехав? Скільки прогнозів Тимчука (невідомо хто він, але явно рупор МО) збулося? Та й всі інші не краще. А люди гинуть.(
Дружина солдата до игор Показати IP 24 Травня 2014 09:19
на границі донецької області
Слава до игор Показати IP 24 Травня 2014 15:16
Брехун ти Ігор та антиінформатор, як і наша влада. Наші земляки і на далі в Донецькій області. Їх кинули як телят в м'ясорубку. Сьогодні з Рівного знову відправляють 50 хлопців, на заміну тих що вбиті та поранені.
Анонім Показати IP 24 Травня 2014 01:50
Наших військових розстрілювали сепаратисти-фанатики, з ними було багато чеченців. Не вірте тим, хто каже,що це був правий сектор чи наші вертольотчики - то відверта брехня. Це я знаю напевне, поспілкувавшись з пораненим родичем-військовим, який зараз в лікарні на сході.То були ублюдки-путіноїди на пару з головорізами-чеченцями. Росіяни- то не братній народ, то зомбовані фсб фашисти,які готові нас вбивати, навряд чи вони зупиняться, якщо віддати їм Донецьку та Луганську область.
Игор до Анонім Показати IP 24 Травня 2014 07:21
Ти сам зомбований кретин готовий вбивати людей.
Анонім до Игор Показати IP 24 Травня 2014 19:44
*** а я родичка пораненого солдата, який зараз у лікарні, я нічого не коментувала, поки не зв`язалась з ним по телефону і не розпитала у нього хто ж все-таки в них стріляв. З його слів- слів очевидця - то були сепаратисти і чеченці, які стріляли зі словами : "Мы будем вас уничтожать и молиться за вас"і трясли своїми колорадськими стрічками. А ви-у***ки далі дивіться російські телеканали і слухайте цих засланих для дезінформації дончан. У мене слава богу вистачає знайомих і рідних скрізь, щоб розібратися з ситуацією.
саня до Анонім Показати IP 24 Травня 2014 10:14
от такі, як ти і дають дезінформацію, провокують зіткнення та загибель людей. І скажи, що там робили військові галікаптери, які стриляли - кіно знімали?
Анонім до саня Показати IP 24 Травня 2014 20:16
я жінка і невійськова і то зрозуміла,що гелікоптери не стріляли по наших військових
333 Показати IP 24 Травня 2014 06:50
Якого ...... наші війська ще там? Коли немає у військах командирів толкових, то немає туди чого пхати наших дітей. Всіх необхідно вивести звідти у місця постійної дислокації.
Яяя Показати IP 24 Травня 2014 07:23
Подякуємо регіоналам і комунякам
розум до Яяя Показати IP 24 Травня 2014 09:32
Подякуй Турчинову з Парубієм, а в першу чергу Тягнибоку який у перші дні після втечі Януковича почав волати про мову, а не про те, як розвивати Україну!!!
тсн до розум Показати IP 24 Травня 2014 10:32
Очень жалко погибших ребят! Царство им небесное! Я 51 год живу на Волыни и никогда не возникало вопроса какого я роду-племени! А сейчас благодаря таким как Тягнибок всё перевернулось, кацапы, хохлы, бандеровцы, жиды, комуняки и т.д. Бред какой-то!!! Прежде всего мы ЛЮДИ и должны оставаться ими в любой ситуации! Для политиков простые люди всегда были на последнем месте, а на первом амбиции, власть, деньги! А где, кстати, Тягнибок? Извините, обосрался! Пусть приедет к матерям и жёнам погибших ребят и объяснит им за какую такую великую идею погибли их дети и мужья!
Лучанка до тсн Показати IP 24 Травня 2014 17:07
ТСН , Ви 51 рік топчете нашу землю і не змогли вивчити української мови ??? от через таких як Ви , які плюєте на мову ,звичаї наші , на все українське і через таких , як ми - дуже терпеливих і толерантних маємо таку біду
Варвара Показати IP 24 Травня 2014 08:06
ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ, ЧОМУ МОВЧИТЕ ПРО ПЕРЕКРИТТЯ ТРАСИ КИЇВ-ЯГОДИН??? ВЧОРА ЦІЛИЙ ДЕНЬ МАТЕРІ І РОДИЧІ ВОЛИНСЬКИХ ПРИЗОВНИКІВ, ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ В СХІДНИХ ОБЛАСТЯХ ПЕРЕКРИВАЛИ ТРАСУ В РАЙОНІ С.РИМАЧІ...ВИМАГАЮЧИ ПОВЕРНУТИ ЇХНІХ ДІТЕЙ НА ВОЛИНЬ!!!
Особливо допитливим до Варвара Показати IP 24 Травня 2014 09:43
Будьте уважні і перевіряйте інформацію http://www.volynnews.com/news/society/druzhyny-mobilizovanykh-volynian-perekryly-mizhnarodnu-trasu-/
Я к Оля и Ал Показати IP 24 Травня 2014 08:35
а кто такие бандерлоги? и что это за киевские фашисты? покажите хоть одного! а вот донбас - сборище манкуртов, вы даже за себя не можете постоять - вам "помогают" засланые козачки и отморозки кавказские - хотите Беслан! - он идет к вам! хотите Грозный - получите! хотите полицейское государство - кричите дальше "РАСЕЯ!". ... между прочим Я РУССКИЙ! но не путинский!
Volynyaka Показати IP 24 Травня 2014 09:27
Серед волинських жінок вже зявились такі настрої, що якщо і далі будуть їх синів та чоловіків мобілізовувати на схід, то вони не пустять на вірну смерть, нехай краще три роки в тюрьмі відсидить. А ще що там наших хлопців повбивають і покалічать, а коли ті терористи прийдуть сюди грабувати і вбивати, то хто їх тут захистить? Донецькі, луганські імпотенти які зараз не можуть навіть власну землю захистити? Нехай йде той донбас куди хоче аби не лилксь кров, кров їх синів та чоловіків. Це я досить часто чую в останні дні коли їзжу по роботі по північних районах нашої області від місцевих жінок.
Олесь Показати IP 24 Травня 2014 09:50
Да відділіть той данецк к чортової матері від України,бо вже задрали до не можу,всі роки тільки й чути- Донецьк,Донецьк,Донецьк......нехай там човпуться,як собі хочуть,а в нас на Заході свої цінності і жити хочеться в спокої.Ми різні по духу,менталітету,дітей змалечку привчаємо до церкви,традицій,любові до батьківщини,поваги до батьків і т.д-а тепер погляньте на східну частину,криміналітет(сплошь и рядом),таке враження,що взагалі там час зупинився в 90-х роках та іноді складається така думка,що вони там якоїсь блекоти об"їлись.ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДОНБАСУ-ДАЙТЕ НАМ СПОКІЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Яна до Олесь Показати IP 24 Травня 2014 12:30
100% Кожного дня читаєш новини і лише Донецьк, Луганськ, наче не треба лад наводити в іншій частині країни. Ми стали заручниками двох областей і я зовсім не розумію навіщо вони нам потрібні такою ціною. Там немає абсолютно нічого українського, а ці лозунги про єдину країну приведуть до того, що через який десяток років цей кацапізм дійде й до решти України. Так що я не розумію за яку ідею мусять гинути наші хлопці. Відокремити їх і хай собі там чубляться, а нам аби на своїй території лід навести!
Депутатка до Олесь Показати IP 24 Травня 2014 19:27
Нарешті-то нормальні люди почали розумне писати.
Надія Показати IP 24 Травня 2014 10:15
А тим часом у нічноьу клубі "Опера" що у Луцьку......що Ви думаєте? Не повірите!!!!! Всі нічні заклади закрились у четвер а у них - "Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!" Я бачу ваші власники такі жадібні до грошей, що навіть у той день коли на сході загинуло стільки наших хлопців ви дозволили собі ГУЛЯНКУ цілу ніч (у вас була дискотека:" Сьогодні у нічному клубі "ОПЕРА": Студентська вечірка року!Dj Jenya Shock & MC Yasen'Вхід: чол, жін-40 грн.Діє дрес і фейс контроль!!"). Усе місто скорбило... а у них студентська вечірка року. Потрібно тих студентів які прийшли відправити на "дискотеку" на схід ближще до Волнлвахи. У четвер усі святкові і розважальні заходи були відмінені були приспущені прапори був оголошений траур на 23 та 24...МУДАКИ ви і нелюди.....але про що ж тут можна говорити як у вашій гавняній опері ведучі, тобто MC, Yasenі та інші вітаються з відвідувачами "Здравствуйте дами і гаспада" і всі програми ведуться на рашинській мові....у вас немає ні людяності ні совісті... ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!! ГАНЬБА вам!!!!!!!)
Наталя до Надія Показати IP 24 Травня 2014 10:33
А що їм падлюкам до людей? Вони відкривають пивнухи, торгові центри, в них Скрябіни, диско-пляски, гроші.... що ж їм до людей-то...
Саша до Надія Показати IP 24 Травня 2014 12:34
Ну що сказати, це наш Український менталітет " Моя хата з краю, я нічого не знаю". Не вміють співчувати чужому горі..... ((( Нічого, завжди так не буде! Подивимось, як затанцюють коли їх мобілізують до армії....
Настя до Надія Показати IP 24 Травня 2014 14:38
100% правда. А ще 2 дні тому в славнозвісній "Опері" на вулиці була така колотнеча на очах у відвідувачів,що хлопець котрого били,бо він вийшов з закладу і попав п"яному придурку під гарячу руку, незнаю чи навіть живим залишився....Обурює той факт ,що охорона стояла осторонь і зовсім не реагувала на бійку.Коли вже хлопець впав без свідомості весь у крові то підійшли дівчата і почали визивати швидку.А "герой" спокійно пройшов через охорону і продовжив гуляння в "опері".І не треба війни,пошліть дитину в клуб,де начебто працює охорона, з якої вона може не повернутися...НАРОД РЕАГУЙТЕ,НЕ МОВЧІТЬ))))
волинянка Показати IP 24 Травня 2014 10:47
кажуть у лісах Волинв багато терористів. це підтвердили і Богословська люди будьмо обережні
Українка Показати IP 24 Травня 2014 13:10
Схаменіться люди!!!!! Все минає, гріх зостається. Ми прості люди стали заручниками олігархів і політиків. Давайте всі об'єднуватись і не мовчати такому безглуздому керуванню державою. Вбиті сини, батьки, чоловіки. Співчуття рідним. Боже спаси Україну і українців. Молімося і прсімо бога спокою і злагоди в державі.
Дончанин до Українка Показати IP 24 Травня 2014 13:58
"Боже спаси Україну і українців" - спасти Украину и украинцев могут только сами украинцы.
саня до Українка Показати IP 24 Травня 2014 14:24
Царствие небесное героям и всем нивинно погибшим в Киеве, Славянске, Одессе, Мариуполе, Донецке, Луганске! Это огромная злейшая афера, которую создали олигархи и сверхдержавы! Им просто не нужна в центре Европы ни от кого независимая страна, обладающая таким потенциалом как он был в природном и культурном плане и появился социально в последнее время - вот и все! Провокации сначала в Киеве, потом в Одессе, теперь на Донбассе - все это повоцирует ненависть друг к другу граждан одной страны! Какая часть Украины следующая по их планам никто не знает! Жаль, очень жаль Украины и нашего народа!
саня до Українка Показати IP 24 Травня 2014 14:27
и особенно жаль наших детей, после такого никто не знает, что их ждет!
Стаханов Показати IP 25 Травня 2014 08:29
http://www.youtube.com/watch?v=Z5_X-IcdepQ а ці хлопці загинули з іншого боку. в багатьох сімї та діти. в одного навіть 10 дітей
Інна до Стаханов Показати IP 26 Травня 2014 09:29
подивилась. чоловіки ,яким за 40. життя побачили і пройшли. скільки їх? 5? Є 1995 року народження або у яких діти 2012 і 2014 року, які незнатимуть своїх батьків і їх ласку?Подивіться в очі батькам і молодим дружинам, які стали вдовами в 20 років .
Защитник Показати IP 25 Травня 2014 08:35
и не надо ехать нас защищать. народ выбор сделал. ополченцев поддерживают более 80 % населения луганска. укроармия- враги. они должны уйти с нашей земли.
lutchanka до Защитник Показати IP 25 Травня 2014 15:03
Защитник хренов. пошёл в бухгалтерию за иудиными сребренниками! Чего ошиваешься на волынском сайте, шушвара? Здесь общаются нормальные люди. а место таких, как ты - в параше. Хотя более, чем уверенна, что ты - волынская срань.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus