USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Помічники святого Миколая влаштували соціально незахищеним дітям казку. ФОТО

20 Грудня 2008 13:21
Півсотні помічників святого Миколая дарували казку луцьким соціально незахищеним дітям, розносячи їм пакунки із подарунками. Про завершальний етап щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!» у коментарі «Волинським Новинам» розповіла голова ВОМГО «Центр Комунікації» Оксана Лойко.
За її словами, протягом двох днів близько півсотні волонтерів подарували казку двом сотням соціально незахищених дітей Луцька. Розносячи малюкам подарунки, вони називали себе помічниками святого Миколая. 

«Дітям було приємно чути, що до них прийшли не із соцзабезу чи міськради, а просто помічники Миколая. Вони повірили в казку», – поділилась своїми враженнями Оксана Лойко.
Як розповіла голова молодіжної організації, є важлива деталь – волонтери попередньо навчені. Тому вони не лише розносили подарунки, а й гралися із дітками, спілкувалися на різні теми та розповідали легенди про святого Миколая.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus