USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Помічники Святого Миколая дарують радість дітям луцької громади. Фото

19 Грудня 2021 14:42
З самого ранку біля пам’ятника покровителю нашого міста гамірно. Адже тут у день Святого Миколая зібралися небайдужі, аби долучитися до акції «Миколай пам’ятає про всіх».

Атмосфера свята захоплює одразу, незважаючи на дощ! Весела музика, яскраве вбрання волонтерів, довгий ряд автівок, оздоблених новорічними прикрасами. Усе, аби діти, до яких сьогодні завітають помічники Святого Миколая, відчули, що про них піклуються.

Читати ще: У Луцьку запрацювала резиденція Святого Миколая. Фото
«Ми проводимо цей захід уже 12 років поспіль. Це особлива акція, щемна. Спочатку звертаємося до покровителя із молитвою – просимо здоров’я нам усім та миру. А після цього волонтери навідуються до діток з інвалідністю. У цих дітей важкі нозології – складні захворювання, і тому ще більше хочеться зробити для них хоча б таку маленьку приємність. Загалом подарунки підготували для 182 дітей по усій нашій громаді. Цьогоріч це солодощі, пляшки для води та термо-ланчбокси. Речі необхідні й за них дякуємо Луцькій міській раді, яка передбачила відповідну програму фінансування. Звичайно, важко було б охопити усі домівки, якби не допомога волонтерів зі служби таксі та громадської організації автолюбителів «Вест Левел». Тому щиро дякую усім за допомогу», – каже начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.
Читати ще: Чому Святий Миколай є захисником Луцька

Діана Куріліна та Софія Валянська – учасниці заходу. Дівчата кажуть, що як тільки почули про таку гарну справу, одразу вирішили: будуть допомагати. Софія відвідує театральну студію Наталії Журавльової, де й дізналася про акцію, на яку запросила подругу. «Миколай приніс нам приємні сюрпризи – не різочки! Тож і ми хочемо принести дітям подарунки», – усміхаються дівчата.
Привітав присутніх і луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Щиро бажаю, щоб це свято принесло у ваше життя добро, мир, злагоду, радість. Щоб воно подарувало особливу атмосферу у ваших домівках, наповнило серця любов’ю. Бажаю, щоб Святий Миколай – покровитель нашого міста – допоміг нам усім зробити місто ще більш успішним, ще більш радісним та квітучим. Дякую усім, хто зголосився нам допомогти у цій чудовій справі. Дякую водіям і волонтерам. Щиро бажаю, щоб те добро, позитивні емоції, радість, які ви сьогодні подаруєте тим, хто їх особливо потребує, повернулися до вас сторицею», – наголосив Ігор Поліщук.
Затим водії та їхні супровідники поспішили до автомобілів, аби розпочати цю чудову місію – стати помічниками Святого Миколая та принести дещицю радості у дитячі оселі.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus