USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Помпео склав присягу державного секретаря США

2 Травня 2018 22:41
Майк Помпео склав присягу державного секретаря США.

Під час церемонії Помпео висловив впевненість, що його команда «у Вашингтоні та у всьому світі» буде виконувати свою місію на користь американського народу, повідомляє Радіо Свобода.

«В усіх позиціях я був свідком навичок, досвіду та патріотизму наших фахівців у закордонних справах», – зазначив Помпео.

Президент США Дональд Трамп, зі свого боку, заявив, що має «абсолютну впевненість», що Помпео зробить «неймовірну роботу».

«Під час подорожей світом він буде виконувати найбільшу місію та найвищий обов'язок Державного департаменту – представляти інтереси американського народу», – сказав Трамп.

13 березня президент США Дональд Трамп повідомив, що звільняє Рекса Тіллерсона з посади державного секретаря США. Президент зазначив, що американське зовнішньополітичне відомство очолить директор Центрального розвідувального управління Майк Помпео, а головою ЦРУ стане його заступник Джина Гаспел.

Сенат США затвердив Майка Помпео на посаді державного секретаря 26 квітня. За кандидатуру Помпео проголосували 57 сенаторів, 42 виступили проти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus