USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Понад 3 метри снігу: в Японії – рекордні снігопади

8 Лютого 2022 21:40
У Японії упродовж останніх днів фіксують рекордні снігопади. Через це в деяких місцях накопичилося понад 3 метри снігу.

Про це пишуть NHK та The Watchers, повідомляє Громадське.

Так, у місті Майбара лише за добу зафіксували 62 сантиметри опадів, а в місті Саппоро – 60 сантиметрів. Це рекордні показники для цих міст від початку історії спостережень, яка триває понад 20 років.

Через такі сильні снігопади за останні дні у містах Японії накопичилися величезні покриви снігу. Наприклад, шар снігу в місті Цунан сягнув 3,54 метра, а в селі Нозаваонсен – 2,71 метра.

Рятувальники попередили місцевих жителів, що можуть траплятися відключення електроенергії, лавини та інші труднощі, пов’язані зі снігопадами. Також людей закликають не перебувати під дахами будинків та формувати групи щонайменше із двох людей під час прибирання снігу.

NHK зазначає, що ця зима у Японії була багатшою на снігопади, ніж зазвичай. Декілька людей навіть загинули внаслідок нещасних випадків під час прибирання снігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus