USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Понад 33 тисячі зібрали у Луцьку для порятунку маленької Єви

2 Квітня 2017 10:55
33 з половиною тисячі гривень вдалося зібрати на лікування маленької Єви Марчук під час благодійного ярмарку у Луцьку, інформує Район Луцьк.

Єва Марчук потребує грошової допомоги на дороговартісне лікування. У дівчинки кістозно атрофічні зміни обох півкуль головного мозку, епілепсія, спастичний тетрапарез.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що донечка бійців АТО з Волині у будь-який момент може перестати дихати.

З метою зібрати кошти на лікування дитини, з 25 березня по 1 квітня у ТЦ «Гостинець», влаштували благодійний ярмарок.

У результаті вдалося виручити 33 тисячі 499 гривень. Про це повідомляють в групі «Благодійний ярмарок для Єви Марчук» у мережі.

«Найголовніша і приємна новина за сьогодні – Євочка, в час між сном, постійно «пнулась», щоб сісти. Друзі, ми віримо, що Бог чує молитви мами Каті і ваші молитви. Просимо Вас, щоб ви продовжували молитись за щасливе дитинство і повне одужання, нашої маленької принцеси», – зазначають у дописі.

Організатори ярмарку та батьки дівчинки дякують усім небайдужим, які долучилися до збору коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus