USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 55 лучан втратили членів сім’ї на війні

17 Грудня 2019 11:13
У Луцьку проживає понад 55 членів сімей загиблих у війні на сході України бійців.

Про це під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови сьогодні, 17 грудня, повідомила директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода.

З її слів, станом на 17 грудня у Луцьку – понад 2300 чоловік, які мають статус учасників бойових дій. Окрім того на території міста проживає 55 членів сімей загиблих бійців.

Натомість, у приєднаному до Луцька Прилуцькому старостинському окрузі – 56 учасників бойових дій, кількість членів сімей загиблих бійців – один.

Окрім того, у зв’язку з приєднанням Прилуцької ОТГ до Луцька, члени профільної комісії рекомендували депутатам змінити у тексті Програми підтримки учасників бойових дій, добровольців, членів сімей загиблих та померлих під час виконання завдань у зоні ООС бійців. Зокрема, формулювання «місто Луцьк» пропонують доповнити словами «населені пункти Прилуцького старостинського округу», а слово «бюджет міста» замінити на «бюджет Луцької ОТГ», та внести відповідні зміни до бюджету. Ці зміни повинні передбачати соціальну підтримки сімей учасників бойових дій, або членів сімей загиблих та померлих воїнів, які мешкають на території Прилуцької ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама загиблого Показати IP 17 Грудня 2019 14:00
Чому нас ніколи не запрошують на такі круглі столи? Чому там завжди Люба Карабан і Тетяна Шульга? Хто дав їм право щось вирішувати за мене? Я не така мама як вони? Для міськради тільки вони сім'ї загиблих, інші-ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus