USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Понад 900 школярів із особливими потребами отримали новорічні подарунки

27 Грудня 2016 11:56
Понад 900 волинських школярів із особливими потребами отримали приємні новорічні подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», - йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

У день Святого Миколая майже півтисячі діток із обласного центру, Луцького, Горохівського та Ківерцівського районів переглянули виставу «Аліса в Задзеркаллі» та отримали солодкі подарунки. А 25 грудня Фонд подарував незабутні враження та приємні емоції для 450 дітлахів із Нововолинська, Ковеля та навколишніх сіл. Юні актори творчої студії Наталії Журавльової та Балетної студії «Жизель» підготували для дітлахів виставу «Долина Ельфів».


А після перегляду школярам вручили яскраві торбинки з цукерками.
«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» активно підтримує освіту та культуру, постійно реалізовує соціальні проекти. Сьогоднішнє свято здійснюється в рамках програми «Культура і духовність». Засновник Фонду «Тільки разом» Ігор Палиця щиро вітає Вас із новорічно-різдвяними святами! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, радістю та Божим благословення. Вогнем віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Миру, злагоди, впевненості у майбутнє», – передав вітання діткам Дмитро Зінько, менеджер у соціальній сфері Фонду Ігоря Палиця «Тільки разом».
У Нововолинську на театральне дійство чекали з нетерпінням. Переглянути виставу прибули дітки не лише з міста, а й з Іваничівського району та Володимира-Волинського, зазначив керівник регіонального представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Павло Шевчик.
«Сьогодні наші учні вперше переглядають таку чудову виставу. Зауважу, що запрошені всі школярі, – наголосила заступник директора з навчально-виховної роботи Нововолинської спеціальної школи №9 Юлія Демосюк. – А вони у нас особливі – з затримкою психічного та мовного розвитку, з ураженнями опорно-рухового апарату, з синдромом Дауна, аутисти. Наші учні – щирі і позитивні діти. Вони дуже хотіли потрапити на виставу, бо майже не відвідують такі заходи. Дякуємо, що запросили, дітки дуже задоволені, їх переповнюють непідробні емоції».
Асистент вчителя школи №8 Ковеля Наталія Романюк зазначила: вистава «Долина ельфів» не лише цікава, а й пізнавальна. Адже артисти, які виступали на сцені – ровесники глядачів. Запрошені дітки не приховували захоплення, іноді навіть підспівували та підтанцьовували учасникам театрального дійства.
«На виставу ми запросили 243 дитини з Ковеля, Велицька, Мощени, Вербки, Голобів та Люблинецької школи-інтернату. Це – дітки-інваліди, сироти. Вони вперше побували на подібному дійстві, дуже задоволені і школярі, і їхні батьки», – каже менеджер Ковельського представництва Фонду Ігоря Палиці Наталія Остапенко.
Після вистави дітки емоційно обмінювалися враженнями. Їхні обличчя просто випромінювали позитив. Напередодні новорічно-різдвяних свят школярі переконалися, що диво існує. Як і люди, які його дарують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus