USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мільйон українців отримали допомогу з безробіття

15 Листопада 2011 10:44
Найбільший попит в українських роботодавців на слюсарів, токарів, електрогазозварників, водіїв, кухарів, продавців та представників інших робітничих професій. Серед фахівців з високим рівнем кваліфікації - топ-менеджери, економісти, лікарі, бухгалтери, а також юристи з досвідом роботи.

Про це за результатами роботи за 10 місяців цього року повідомляє Державна служба зайнятості.

За даними служби з початку року й до кінця жовтня цього року допомогу з безробіття отримало більше мільйона людей. Ще більше – 1 мільйон 189 тисяч мали статус безробітного.

Водночас більше 15 з половиною тисяч безробітних організували власну справу, отримавши одноразово виплату допомоги з безробіття. Загалом за направленням державної служби зайнятості з початку року й до початку листопада знайшли роботу 687 тисяч українців.

Професійним навчанням при службі зайнятості цього року охопили майже на відсоток більше людей ніж за відповідний період торік, загалом майже 192 тисячі безробітних.
В оплачуваних громадських роботах взяла участь третина мільйона незайнятих громадян.

За даними на початок листопада на обліку в центрах зайнятості перебувало майже 400 тисяч людей. Серед них: 154, 4 тисячі – чоловіки і майже вдвічі більше жінок. Із загальної кількості безробітних 138 тисяч мешканців сільської місцевості, майже 241 – жителі міст.

Тим часом вакансій у базі даних державної служби зайнятості на початок листопада – трохи більше 82 тисяч. Половина із них для робітників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus