USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Попросив води: у Ковелі грабіжник проник у будинок та зірвав з жінки золотий ланцюжок

4 Листопада 2020 21:36
У Ковелі грабіжник під приводом того, що йому стало зле, проник у будинок довірливої жінки та зірвав з її шиї ланцюжок з хрестиком.

За рішенням Ковельського міськрайонного суду волинянин проведе за ґратами п’ять років.

Так, 7 липня раніше судимий злочинець прийшов на подвір’я до жінки та попросив у неї води. Після цього він зайшов у будинок, де штовхув довірливу потерпілу та зірвав з її шиї частину золотого ланцюжка та хрестик. Сума вкраденого – 3 тисячі 144 гривні.

Обвинувачений у суді визнав свою вину. Він розповів, що йшов Ковелем у своїх справах, однак йому раптово стало зле. Він зайшов на подвір’я до жінки та попросив води. А коли та повернулася з водою та ліками, він зірвав з неї ланцюжок з хрестиком та почав віткати через городи до залізничного вокзалу, оскільки жінка почала кричати. Гарбіжник зазначив, що викрадені ювелірні вироби він згубив дорогою.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив рецидивісту покарання у виді пяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ая Показати IP 5 Листопада 2020 03:01
+++++ для Суду!
От Показати IP 5 Листопада 2020 10:18
через таких ур*дів люди й не реагують часто на тих хто просить допомоги, Бо не зрозуміло чи справді то людина, що потрапила в біду, чи от така тварюка, тому перш за все треба думати про свою безпеку - дебільний світ(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus