USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Як вибрати золотий ланцюжок для дівчинки?*

27 Серпня 2022 11:45
Перший ювелірний ланцюжок найчастіше купують малюку разом з натільним хрестиком на хрестини. Проте психологи й педагоги рекомендують регулярне носіння прикрас приблизно з п’ятирічного віку, аби дитина почала усвідомлено ставитися до таких аксесуарів.

Ланцюжок для дитини: основні вимоги

Золото, як і срібло, – чудовий вибір для першого ланцюжка. Ці метали зносостійкі, не спричиняють негативної реакції шкіри та довго милують красою. Зверніть увагу на пробу: золото має мати маркування 585 або більше.

Плетіння. Для дітей рекомендують обирати пласкі або тонкі круглі золоті ланцюжки, які не будуть заважати під час відпочинку чи натирати шкіру під одягом. Хоча нашийні прикраси все одно варто знімати на ніч, аби уникнути небезпеки для життя. Оптимальними варіантами плетіння для дітей вважаються Джгут, Якір, Ролло, Фігаро (Картьє), Нонна.

Довжина. Аби правильно обрати срібний або золотий ланцюжок, необхідно спочатку визначити обхват шиї дитини. Отриманий показник множать на два – це і буде максимально оптимальна довжина ювелірного виробу. Більш коротка прикраса буде врізатися в шкіру під час руху, перевдягання або відпочинку.

Модель замка. Застібка має бути добре підпружиненою, захищеною від випадкового розстібання або розгинання. Також замок навіть у відкритому вигляді не має чіплятися за шкіру. Найкращими вважаються шпренгельні (у вигляді кільця) і карабінні застібки, які можна побачити на виробах зі сторінки https://gold.ua/ua/products/zolotye-cepi.

З чим носити прикрасу?

Якщо ви вирішили купити золотий ланцюжок для носіння хрестика, то питання поєднання з підвіскою залагоджено. Головне, щоб виріб за стилем і товщиною відповідав основній прикрасі. Дітям молодшого шкільного віку подобаються декоративні підвіски, оздоблені яскравою ювелірною емаллю чи невеликими кольоровими кристалами. Для дівчат, які навчаються в середніх або старших класах, будуть актуальні більш витончені золоті жіночі ланцюжки в парі з підвісками оригінального дизайну: серденька, квіти, пташки тощо.

Підлітку обов’язково сподобається золотий ланцюжок з плетінням Love, Корд, Панцир, Нонна. Вони мають ажурний, не надто громіздкий вигляд, підкреслюють індивідуальний образ. Зверніть увагу, що жіночі золоті ланцюжки можна підібрати під будь-який стиль одягу, навіть якщо підліток віддає перевагу спортивному іміджу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus