USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Попри спеку луцькі волонтери вирушили із допомогою на схід

2 Липня 2016 16:23
Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО сьогодні, 2 липня. Відправка транспортних засобів із вантажем для українських захисників відбулась о 12:00 із Театрального майдану обласного центру.

Зі слів засновника волонтерського центру «Серце патріота», депутата Луцької міської ради від політичної партії УКРОП Сергія Балицького, під час цієї поїздки активісти відвідають 128 бригаду (Водяне), 24 бригаду розвідників (Донецька область), військове формування «Українська добровольча армія».

«Сьогодні відправляємо на схід одного із двох бусів. У ньому доставимо у зону бойових дій те, що бійці замовили заздалегідь. Також веземо відремонтованого двигуна, колеса, запчастини, скоби на бліндажі. У період дощів в наших бійців підмокли намети, тож веземо матраци, одяг, простирадла, тобто все те, що вони просили. У нашому мікроавтобусі є міні холодильник, тож веземо хлопцям 30 кілограмів замороженої курятини, аби мали чим поласувати», - розповідає волонтер.
Як пояснив Сергій Балицький, другий транспортний засіб виїхав до Польщі, де німецькі волонтери із «Серця для України» передали луцьким гуманітарну допомогу: інвалідні візки та допомогу для дітей, чиї батьки загинули на війні (понад 50 подарунків). Окрім цього, велику подяку він висловив голові волинської фракції «УКРОП» Вячеславу Рубльову за кошти, надані на ремонт транспортних засобів, якими волотери, власне, й здійснюють поїздки на схід.

До слова, наступну поїздку активісти планують уже 14 липня.

Зібрати вантаж волонтерам допомогли й виробниче об’єднання «Волиньліс», підприємець Ігор Чернецький та депутат Луцької міської ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Шкода.

Зі слів військовослужбовця колишньої 51 ОМБ Віктора Грабовця, якого призвали до служби під час четвертої хвилі мобілізації, дуже приємно, що є такі люди, які не забувають про потреби бійців на сході й допомагають продуктами, різними запчастинами:

«Особисто для нашої військової частини свого часу вони подарували набір великогабаритних ключів для ремонту спецтранспорту. В час, коли державі не завжди доходять руки до забезпечення військовослужбовців такими потрібними запчастинами, робота, яку робить волонтерський центр «Серце патріота» - вона безцінна, адже це допомагає підтримати бійців на сході матеріально та морально», - каже захисник.
Довідково:

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України. Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили більше 100 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 2 Липня 2016 16:56
А можна це робити без такої "ненав'язливої" реклами, просто і від щирого серця.
Всезнайко до А Показати IP 2 Липня 2016 20:11
Жарко бідняжкам...
Віра Показати IP 2 Липня 2016 18:44
Інформація розповсюджується саме через такі повідомлення. Люди дізнаються і долучаються до доброї справи. Іншим стане, можливо, соромно, що нічого взагалі не зробили для наших Захисників!
Олег до Віра Показати IP 5 Липня 2016 13:11
Молодці! Слава Україні - Смерть ворогам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus