USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Попили каву і потиснули руки», – депутат ОТГ про розмову з Семенюком

30 Січня 2019 12:06
Депутат Підгайцівської ОТГ Олександр Бляшук розповів, що декілька тижнів тому мав розмову з головою громади, в результаті якої домовились про розвиток його округу, «попили каву і потиснули руки». Жодних конфліктів або непорозумінь депутат з головою ОТГ не мав.

Про це він розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомі підпалили автомобілі і екскаватор, який належить дружині голови ОТГ Юрію Семенюку. Очільник громади вже за декілька годин після підпалу встиг заявити, що це буцімто політичний тиск, і пригадав, що мав розмову з депутатом Бляшуком. Проте, зі слів самого депутата, розмова була при свідках і виключно щодо робити на окрузі.

«Розмова відбулась близько 3 тижнів тому, на якій був також присутній заступник Семенюка. Ми говорили про мій округ, про його розвиток, про плани тощо. Юрій Семенюк запевнив, що запланував фінансування на мій округ.

Наостанок випили кави, потиснули руки і все. Ніякого конфлікту в нас не було», – пояснив Бляшук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
не біда ще накраде Показати IP 30 Січня 2019 12:27
Та що так спириживались, здається в ЗМІ повідомляють, що спалене належить не голові сількради Семенюку, а його родичам. То яке відношення це має майно має до нього і то політики. Як перевіряють майно по корупції то всі кричать то не моє то жінки, дітей, тещі і т.д. і живу на зарплату. Ну то і все, згоріло той згоріло, що поробиш. Наша поліція все зробить чьотко, ну так і як при розслідувань інших десятків тичяс злочиннів, усе в межах чинного законодавства. Занадто багато уваги!!!!
Про типового злодія Показати IP 30 Січня 2019 15:51
Справді, до чого тут голова ОТГ Семенюк, якщо пошкодили майно дружини? Яке відношення до дружини Семенюка має голова адміністрації Савченко, який трубить в усі сурми про підпал? Чомусь за простих людей так не переймаються, як за Семенюка. Як прийшло нажите на шару - так і пішло! І ще накраде більше, бо є з чого!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus