USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порада центру зайнятості позбавила волинянина допомоги по безробіттю?

3 Лютого 2009 13:36
Через те, що волинянин дослухався до пропозиції працівників Волинського обласного центру зайнятості населення, він три місяці не отримуватиме допомоги по безробіттю. Про це розповіла його мати у телефонному дзвінку на телепрограму «Захищеність», яку транслювали 2 лютого в прямому ефірі на ТРК «Аверс», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як стверджує жінка, її син 28 грудня 2008 року звернувся в обласний центр зайнятості з метою стати на облік. Але працівники установи порадили йому із цим питанням прийти після різдвяних свят.
 
Як відомо, 13 січня цього року в дію вступили зміни до деяких законів України щодо зменшення наслідків світової фінансової кризи у сфері зайнятості населення. Згідно із ними, через те, що волинянин покинув колишнє місце роботи за згоди двох сторін, він тепер не зможе отримати допомоги по безробіттю три місяці.
 
Директор обласного центру зайнятості Раїса Кучмук пояснила цю ситуацію тим, що на кінець року було надто багато заяв і працівники ЦЗ не встигали їх усі переглянути. Тому чоловікові й запропонували підійти пізніше. Однак вона також зазначила, що по цій справі варто провести слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus