USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Поранені луцькі прикордонники отримають квартири

3 Грудня 2014 08:47
Благодійники міста виділять кошти для придбання двох квартир луцьким прикордонникам. Про це інформує Благодійна організація «Благодійний фонд «Волинь-2014».

Йдеться про придбання двох однокімнатних квартир у Луцьку важко пораненим військовослужбовцям Луцького прикордонного загону старшому лейтенанту Павлу Гаврилюку та капітану Веніаміну Файчуку.

В останній день липня 23-річний Павло на одному з прикордонних пунктів потрапив під мінометний обстріл. На хлопця впала плита зруйнованого приміщення, внаслідок чого постраждала ліва частина тулуба. Він отримав численні поранення кінцівок, складний перелом лівої руки. Нині Павло має проблеми із нирками, легенями та рукою, він потребує тривалого лікування. Повернути хлопця до нормального життя взялися столичні медики з Головного військового клінічного госпіталю.

Своєю чергою, захисник державного кордону України Веніамін Файчук 18 липня отримав важке мінно-вибухове та вогнепальне поранення на контрольно-пропускному пункті Маринівка Донецької області. При наданні першої допомоги хлопцю видалили нирку, селезінку та частину підшлункової залози. Нині він - на лікуванні в одній із провідних клінік Ізраїлю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
віктор Показати IP 3 Грудня 2014 09:57
скільки горя принесли російсько-фашистські агресори...довго росіяна доведеться путінський дебілізм відхаркувати
Анонім до віктор Показати IP 3 Грудня 2014 10:45
когда шла мулька про льготные условия хохлотоварам на европейском рынке, то я читал рассуждения хохлов о том, что они сейчас повезут в Европу. кроме пива и болгарочных кружков выдумать ничего не смогли. Ещё конфеты Рошен
маха до Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 11:08
цікаво що вже москалі повезуть а саме головне куди ???
Вамп до маха Показати IP 3 Грудня 2014 11:24
вони можуть возити і показувати за гроші своє хуйло, комусь це можливо буде цікаво, як експонати кунсткамери, а більше нема чого, бо вони вже стільки років сидять тупо сидять на своїй газовій і не розвиваються, а деградують.
Анонім до Вамп Показати IP 3 Грудня 2014 12:08
Лучше послушай эуропейский галдеж, последовавший после закрытия Россией проекта "Южный поток". Я уже не говорю о том, что США своих космонавтов и спутники будут запускать с батута, если, конечно, Россия не согласится продолжить им продавать движки. Ведь Россия вышла из проекта МКС.
оля до Вамп Показати IP 3 Грудня 2014 14:33
ага і 5 млн українців у Росії заробляють пристойні гроші-тупієте шановні земляки аж страшно, не захлиніться ненавистю.
Таня до віктор Показати IP 3 Грудня 2014 11:34
Забрати зброю, забрати хлопців звідти, поставити величезний кордон між Україною і ЛНР і ДНР - от і всєх дєлов! Хай шо хочуть на своїй батьківщині, те й роблять. Головне - зробити так, щоб далі ця гангрена не поширювалась!
Анонім до Таня Показати IP 3 Грудня 2014 12:05
Угу, если конечно не учитывать того, что, например, в Харькове ежедневно идут взрывы. Например, возле в\ч либо пабы "свидомых".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus