USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – інтернет-аукціон заради допомоги пораненому воїну

9 Жовтня 2015 11:04
Волонтери збирають кошти на лікування пораненого під Іловайськом волинського бійця Сергія Федотова. Для того, аби допомогти хлопцю, волонтер Оля Валянік організувала благодійний інтернет-аукціон, де відомі волиняни продають свої речі.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

«Цей благодійний аукціон я організувала з метою збору коштів для Сергія Федотова.Сергій – боєць 51-ої бригади. Він отримав поранення ніг під час виходу з Іловайського котла. В нас на даний момент є 46 лотів, 10 з яких вже продано на загальну суму дві з половиною тисячі гривень», – розповідає дівчина.

Сергій Федотов – демобілізований боєць 51-ої бригади. Отримав важке поранення ніг під час виходу з Іловайського котла. Хлопець вже переніс 20 операцій, проте на черзі ще одна. Є можливість полікуватись у Німеччині, проте для цього потрібно 50 тисяч євро. Наразі такої суми у родини немає.

Для того, аби взяти участь в аукціоні, перейдіть за посиланням.



Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко нагородив бійця героїчної 51-ої бригади Сергія Федотова медаллю “Захисника Вітчизни”. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на підтримку 21-річного бійця з Луцька організували благодійний концерт. До збору коштів під час конценту долучився Фонд Ігоря Палиці "Новий Луцьк", який уже неодноразово надавав фінансову допомогу цьому воїну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus