USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поранених бійців «Світязя» відправили на курорт

6 Листопада 2014 17:17
Чотирнадцять бійців роти міліції «Світязь», які отримали поранення в зоні АТО, вирушили в реабілітаційний центр УМВС України в Хмельницькій області, що у містечку Сатанів. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Реабілітація військових відбувається з ініціативи Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України та за підтримки обласного управління МВС.

У реабілітаційний центр учасників антитерористичної операції доставив комфортабельний автобус. Супроводжували правоохоронців голова ВОПО АП ОВС України Володимир Буравський, начальник обласної військово-лікарської комісії СМЗ УМВС Волині Юрій Дубина та заступник начальника лікарні СМЗ УМВС Наталія Філіпчук.

Волинян гостинно зустрів медперсонал реабілітаційного центру й особисто головний лікар Віталій Малиночко. Постраждалі під час АТО бійці відразу ж пройшли медичне обстеження.

Зі слів Володимира Буравського, бійці роти «Світязь» отримають повний двотижневий курс фізіологічної та психологічної реабілітації. На курорті їм забезпечено безкоштовне проживання і харчування. Для них персоналом організовано культурно-розважальні заходи – концерти учасників художньої самодіяльності області та зустрічі із учнівською молоддю. До того ж, хлопці зможуть провести дозвілля у тренажерному залі, зайнятися риболовлею або ж просто насолодитися відпочинком на березі водойми.

- Запропонував нам допомогти із оздоровленням бійців на базі їх реабілітаційного центру голова профспілкової організації в Хмельницькій області Микола Шпичко. Отож, за рекомендаціями сектору медичного забезпечення УМВС України в області до санаторію ми відправили тих співробітників міліції, які першочергово потребували реабілітації. Окрім того, ще частина бійців, які отримали поранення, також потребує відповідного лікування. А тому наша профспілкова організація уже вирішує це питання спільно із колегами з інших областей та представниками волонтерських організацій, – прокоментував Володимир Буравський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
батька Показати IP 6 Листопада 2014 20:47
чого в них на головах платки як у бабів?
Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 23:26
Це бандани. Крім бабів у платках, ти ще щось у житті бачив? Із свого села коли-небудь виїзжав, хоча би в сусіднє?
кум до Анонім Показати IP 6 Листопада 2014 23:33
Сам ти бандана!
Для кума батька Показати IP 7 Листопада 2014 01:25
Банда́на (фр. bandana, від bande «пов'язка, стрічка») — головний убір у вигляді хустини великого розміру, під'язаної зазвичай позаду голови. Традиційний аксесуар байкерів, а також їх часто носять бійці спецназу, інколи - туристи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus