USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Оголошується набір на психологічну реабілітацію учасників АТО

10 Вересня 2015 12:05
Учасники АТО мають можливість безкоштовно оздоровитись у санаторії та отримати психологічну підтримку.

Так, стартує уже 13 заїзд психологічної реабілітації бійців АТО, у рамках спільного проекту Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Ковельського центру допомоги бійцям. З 25 вересня по 1 жовтня учасники проекту «Зігрій душу» поїдуть на курорт «Ізки» (Закарпатська область, Межигірський район, село Ізки). Про це повідомили у прес-службі Фонду.

З учасниками АТО працюватимуть спеціалісти: військовий психолог – Снісаревська Олена Владиславівна, психолог – Тарасюк Олена Володимирівна, народний майстер України – Никорович Сергій Васильович, керівник Ковельського центру допомоги бійцям Лисакова Анна Григорівна.

У рамках програми передбачене безкоштовне обстеження, апетерапія, іпотерапія, патріотичні заходи, похід в гори, на озеро Синевір, відвідування музею «Старе село», майстер класи.

Усі охочі можуть записатися у координатора проекту Анни Лисакової. Контактний телефон: 096- 320-34-84.

Заїзд відбудеться за фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Раніше завдяки фінансовій підтримці Фонду психологічну та емоційну реабілітацію бійці отримали на базі санаторію «Пролісок», у Буковелі та у Еко-Курорті «Ізкі».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у травні проект «Зігрій душу» з психореабілітації бійців АТО, які пройшли пекло війни, представили в Брюсселі.

Психологічна реабілітація бійців АТО Проект «Зігрій душу». Фото Ковельського центру допомоги 51 ОМБР

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
нервопатолог-політол Показати IP 10 Вересня 2015 12:19
Бійці будуть плести віники та кошики?
Тетяна мялковська Показати IP 10 Вересня 2015 12:58
мені цікаво, чи будуть потрібні фонду Палиці хлопці, котрі пройшли пекло війни, після виборів? І яке фонд чи інші організатори проекту мають відношення до виставки картин в Брюсселі? І якщо зароблені продажем картин гроші використовувалися Анною Лисаковою на доплати за бійців реабілітації, потрібно конкретизувати участь кожного в проекті, зокрема і фундаторів. Мені смердить від дешевих політичних піарів і маніпуляціями святим. Отямтеся! Українці!
Анонім Показати IP 10 Вересня 2015 17:29
Тетяно, а Ви не отримували кошти за проведення реабілітацій? А частину виручки від продажу картин в Брюсселі також не дерибанили разом з працівниками центру? А на фарби Вам точно потрібно було стільки коштів? І хто все-таки і за чий кошт організовував виставку в Брюселі? Питань до Вас теж більше , ніж відповідей...
Василь Показати IP 10 Вересня 2015 17:37
Для цього є прокуратура і не треба ЛЯ ЛЯ ЛЯ
Анонім Показати IP 10 Вересня 2015 18:30
Я отримувала 1500 грн за 1 заїзд реабілітаційний. Художні матеріали і картини є власність проекту і знаходяться в керівника. Всі гроші з Брюсселю знаходилися в керівника. На дорогу кошти вилучили з зароблених картин. Створено коло 200 творів і організовано мною особисто абсолютно безкоштовно 4 виставки(Луцьк, Варшава, Брюссель). Залучено до проекту не один десяток людей, котрі допомагали як фінансово, так і духовно, зокрема з організаціями виставок, передач та фільмів. Особисто я за останніх 2 років провела більше 10 майстер-класів та аукціонів. Планую і надалі займатися свою діяльністю.Прошу задавати питання. Відповім, товаришу Аноним. Прокуратура нехай займеться тими людьми і організаціями , в кого більше грошей.
лучанин Показати IP 10 Вересня 2015 20:02
молодша сестра,нє*іг слухати місцевих "ікспертів",хлопці вдячні за вашу роботу,а решто то пиль для матросів))
студент Показати IP 10 Вересня 2015 20:23
Може досить спекулювати на воїнах АТО перед виборами. А на цьому ще заробляти гроші, майте совість "керівник" центру. Волонтер, це не значить що він політик і може лізти керувати державою.
ковельчанин Показати IP 11 Вересня 2015 08:21
пані Лисакова депутатство це не ковельский базар і не ковельська митниця. Займіться сімєю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus