USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Порівняння Fiat Doblo та Renault Kangoo: чи існує принципова різниця*

26 Травня 2021 17:49
Fiat Doblo та Renault Kangoo однаково популярні як комерційний транспорт. Багато років автоексперти сперечаються, хто кращий? І жоден із двох зіркових фаворитів не поступається лаврами.

Ми попросили експертів офіційного дилера комерційних авто Fiat Professional прояснити ситуацію, вже вкотре порівнюючи «Добло» та «Кенго» за ключовими характеристиками.

Габарити, вантажність, витрати палива


Навіть детальне порівняння експерта покаже, що між двома машинами різних виробників багато спільного, та певні розбіжності все ж є.


Зокрема, Fiat за масою трохи важчий. Doblo Cargo https://www.fiatprofessional.ua/model/doblo-cargo/ важить 2-2,4 тонни. Renault у певних комплектаціях сягає лише півтори тонни. З цього, звісно, випливає вантажність. Найбільший показник запропонував Fiat.

«Вантажомісткість Doblo від 3,4 до 5 м³, її можна збільшити на 0,4 м³ завдяки шарнірній перегородці», – наголошують експерти Fiat Professional.

За витратами пального обидва фургони не перетинають межу у 7 літрів на 100 км, демонструючи показники 6,5 та 6,7 літра. Хіба що Renault на 4 секунди швидше розганяється до сотні і може їхати швидше. Хоча ці показники у вантажопасажирських автомашинах порівнюють рідко.

Комфорт для пасажирів

Треба віддати належне обом моделям – вони мають чимало сімейних та комерційних варіацій. Обидві мають тримісний другий ряд сидінь. У Fiat комфортно пасажирам високого зросту, бо більше місця для ніг.

Його візаві має більше простору над головою у салоні – тут комфорт для «велетнів» з іншого боку.

І знову постає одвічне питання: якому автомобілю віддати перевагу? І один, й інший мають круті функціональні можливості, надійні та підходять на роль сімейного авта та машини для бізнесу. Це робочі конячки для невпинних навантажень, тож однаково підходять для безперервного курсування й перевезення невеликих партій товару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Травня 2021 21:05
Фіат кращий.
Читач Показати IP 27 Травня 2021 09:53
Рено кращий.
Стьопа Показати IP 28 Травня 2021 12:46
Хольцваген кращій за рено і фіат.
Сергій Показати IP 19 Квітня 2022 11:43
А я користуюсь лісапетом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus