USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Порошенко готує переворот». Депутат від «Слуги народу» пояснила, чому залишили Авакова

29 Серпня 2019 14:58
Сьогодні, під час першого засідання нової Верховної Ради обраний народний депутат від партії «Слуга народу» Ліза Богуцька пояснила, чому вирішили залишити Арсена Авакова на посаді глави МВС.

Нардеп пише комусь повідомлення в месенджері, що експрезидент Петро Порошенко готує переворот. Фото листування зробили журналісти «Страны».

У листуванні такі слова: «Леночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч».
Раніше народні депутати нової Верховної Ради відправили у відставку уряд Володимира Гройсмана.

Перед цим народні депутати сформували тимчасову президію першої сесії Ради IX скликання. До складу президії увійшли представники партії «Слуга народу» Дмитро Разумков і Руслан Стефанчук, «Опозиційна платформа – За життя» Юлій Іоффе, Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Андрій Кожем’якін, партії «Європейська солідарність» Михайло Забродський і партії «Голос» Ярослав Железняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
777 Показати IP 29 Серпня 2019 15:23
Ну это аналитик еще тот и провидица.
Народна прокуратура Показати IP 29 Серпня 2019 15:37
Ну, слава Богу! А то я вже думав, що в новому скликанні ВР не буде шизофреніків, але все ОК!
Володимир Показати IP 29 Серпня 2019 15:42
Дада,ще повернула спеціально телефон на камеру,щоб видно було переписку..
Навуходоносор Показати IP 29 Серпня 2019 16:39
" Не может собственных Пиночетов родимая страна рожать"! Перевороты происходят всегда внезапно, о тут за сто дней все знают! Все как в мультфильме про ограбление банка по-итальянски. Там о грабеже знал весь квартал Неаполя за неделю до налета!
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2019 17:20
Якщо Петя готує путч, то нехай ним займеться СБУ, а також і Лізою Богуцькою, яка знає про переворот. А якщо про переворот знає член партії СН, то і президент знає. Виглядає як маячня якась.
Дідо Показати IP 29 Серпня 2019 22:36
Пєтруччо думає, що безсмертний? А чому сміливі журналісти не сходять в гості як до Яника в Межигірря? У персональній церкві свічечку поставлять...
Виборець Показати IP 30 Серпня 2019 10:23
"Всі дивилисяна нас і офігівалі..."І ці люди будуть нам писати закони і вчити ,як нам жити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus