USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Порошенко хоче окрему сцену і власну фан-зону для дебатів на «Олімпійському». Відео

17 Квітня 2019 00:44
Команда Петра Порошенка для передвиборчих дебатів намагається встановити окрему сцену для нього, а також облаштувати фан-зону для прихильників. В той час як Володимир Зеленський наполягає на спільній сцені і вільному доступі для всіх журналістів та глядачів, аби не розділяти українців.

На відео, опублікованому з НСК «Олімпійський», де 19 квітня відбудуться передвиборчі дебати, видно, як для Петра Порошенка привезли окрему сцену.

«Як ви уявляєте дебати кандидатів на двох сценах? Вони продовжують ділити людей!», - каже Володимир Зеленський.

Також кандидат зазначив, що однією з його умов проведення дебатів був вільний доступ для преси і глядачів. Натомість команда Порошенка нівелює цю вимогу.

«Як ми казали, вільний доступ для всіх громадян України. «Ні!», - каже команда президента. Вони знову хочуть поділити на «їх» прихильників та наших прихильників всіх громадян України. Знову ділять людей!» - зазначає Зеленський та додає, що його команда не відступить від першочергових умов.

«Вони проти вільного доступу людей. А для нас це – головна умова. Тому дебати 19 квітня о 19:00 – вільний доступ. Розповсюдження квитків починається прямо зараз на сайті https://debaty2019.org.ua/», - резюмує Зеленський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Кум Показати IP 17 Квітня 2019 06:49
А окрему камеру не хоче *харант*?
Иван до Кум Показати IP 17 Квітня 2019 11:23
Добавлю: фан-зону пусть устраивает на площадях, в городах и т.п. На стадионе не должно быть разделения народа на "белых" и "красных". Народ един.
Нема слів Показати IP 17 Квітня 2019 07:47
Нервує ...най з'їсть шоколаду -перед остаточним "остаточно прощавай ...мій народе!"Шоколад допоможе ,як перед екзаменами : розум підрихтує ,й нервові клітини заспокоїть..Тіко б не набулькався
Нінель Артемівна(64 Показати IP 17 Квітня 2019 08:54
Зе все правильно сказав, хіба нас вже не розділили по мові,по вірі? Ми що вболівальники на футболі,чи вороги,скільки можна розділяти нас на "своїх" і "чужих"? Для чого 2 сцени,що будуть перекрикуватися? Заради збільшення свого рейтингу на 2-3% Порошенко ладен утворити хаос і провокації, і що саме гірше- бійку на НСК.,та звинуватити у цьому Зеленського. Тільки одна сцена! І кандидати мають отримати однакові запитання і дати на них відповідь,щоб люди почули ,куди Хто з них поведе Україну.Кому не подобається одна сцена? Відповідь очевидна!Порошенко вже зганьбився своєю істерикою.Це він робить ШОУ : співає на стадіоні,дружину привів за руку на сцену і почав її цілувати(він її до цього не бачив,чи поцілунок на камеру -це доказ великого кохання?)-це агонія!
Лучанка Показати IP 17 Квітня 2019 09:10
Як вже цей ПОП дістав! Не вірю його словам, а манера його поведінки та розмови викликає до нього ще більшу огиду!
Наталя Показати IP 17 Квітня 2019 10:36
Підтримайте Зеленського! Він чудовий, не пихатий як ПП!!! Таким дорогу!! Хочеться щоб було підтримки більше на Олімпійському Зеленському, бо ПП ж при владі, а Зеленський ні, так що на нього будуть"сідати", у них же манери не виховані, бо хочуть дуже ще 5 років нам брехати.
Марінка Показати IP 17 Квітня 2019 10:38
А Порошенко ж казав що не прийде 19, вже йде??!!!!!! Невже????!!!Що Закон вже змінили йому??Він же казав дотримується Закону?! ,а-хахахх
Петя Показати IP 17 Квітня 2019 10:57
Исчезли солнечные дни,и птицы улетели. И вот на нарах мы одни неделю за неделей. (с) П.Порошенко
Отак Показати IP 17 Квітня 2019 12:34
ТОж казав буде на телебаченні не прийде. І тут збрехав людям.
Упс! Показати IP 17 Квітня 2019 16:38
Та дайте йому вже окрему сцену , та Савченко запросіть...буде йому за тамаду... Народу кАнцерт сподобається ,може й стимулює до об'єднання розз'єднаного народу!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus