USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Порошенко чекає Зеленського на дебати і 14, і 19 квітня

8 Квітня 2019 13:54
Глава парламентської фракції Блок Петра Порошенка Артур Герасимов заявив, що президент України Петро Порошенко чекає кандидата на пост глави держави, шоумена Володимира Зеленського на дебати і 14, і 19 квітня.

Про це Герасимов заявив на погоджувальній раді керівників фракцій і груп Верховної Ради, пише НВ.

«Петро Порошенко чекає Зеленського на дебати по суті – підкреслюю, по суті, і 14-го, і 19-го квітня. Як кажуть – стадіон, так стадіон », – каже Герасимов.

Напередодні Порошенко заявив, що чекає шоумена на дебати 14 квітня на стадіоні НСК Олімпійський. У відповідь Зеленський заявив, що його дебати з Порошенком відбудуться на НСК Олімпійський 19 квітня.

Голова Центральної виборчої комісії України Тетяна Сліпачук заявила, що офіційні теледебати, що фінансуються з держбюджету, повинні відбутися в студії Громадського телебачення.

Як повідомлялося,кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив про готовність іти на дебати перед другим туром президентських виборів з чинним главою держави Петром Порошенком, проте озвучив низку умов. Зокрема, що вони мають відбуватися на стадіоні, перед народом України, і щоб усі канали мали право транслювати дебати наживо.

На це рішення Зеленський дав своєму супернику 24 години. На Facebook-сторінці «ЗеКоманди» також почали вести зворотний відлік з моменту оприлюднення заяви Зеленського.

У відповідь народний депутат України з фракції «Блок Петра Порошенка» Марія Іонова заявила, що глава держави Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві. Проте вже наступного дня Петро Порошенко погодився провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Зауважимо, у першому турі президентських виборів Володимир Зеленський майже у два рази набрав більше голосів, ніж чинний президент Петро Порошенко.

Напередодні дебатів обидва кандидати здали аналізи на алкоголь та наркотики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Квітня 2019 15:27
Які дебати? Прощавай. Ти все сказав.
valdis peish до Анонім Показати IP 8 Квітня 2019 16:10
ну ну

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus