USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко клеїть дурня, – аналітик

1 Березня 2018 18:03
Порошенко на публіку грає роль, мовляв, він думає не про вибори, рейтинги, а тільки про реформи.

Таку думку сайту "24" висловив директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк.

З його слів, Порошенко терміново зібрав прес-конференцію винятково для політичного торгу. За дві з половиною години президент не сказав нічого нового.

Як зауважує політолог, якби президент думав про реформи, то сказав би: "Залишився рік до виборів, за цей час я планую підняти зарплати, ухвалити закон про Антикорупційний суд, посадити 20 найбільших корупціонерів, побудувати вісім тисяч кілометрів автобанів, отримати шість мільярдів інвестицій". Цього, зазначає експерт, Порошенко не сказав.

Порошенко клеїть дурня, роблячи вигляд, що нічого не відбувається, і він не йде у президенти. Насправді за Фрейдом проговорився, відповідаючи на це питання, сказавши, що не висуватиметься від БПП. Тобто план у нього вже є. Порошенко вже планку собі задав: балотуватися не від партії, а йти як висуванець від населення – широким фронтом. Такий собі легкий путінізм, – вважає Давидюк.

Водночас фахівець зауважує, що Порошенку нема з чим іти на вибори президента. Зокрема, що показати українцям, щоб вони йому повірили? Поки, говорить Давидюк, відповіді немає.

"Порошенко відродив армію, але у війні не переміг. Донбас окупований, Крим неукраїнський. Його заяви, що в 2014 році він намагався повернути Крим, не витримують критики. Сьогодні в нього є всі інструменти, то треба щось робити. Порошенко спекулюватиме питанням Криму, але він нічого не зробив для його повернення, для захисту українців і татар, які живуть на півострові", – зауважує Микола Давидюк.

Політолог зазначає: в Порошенка ефемерне бачення того, що він перемагає у війні, збудував армію. Він маніпулює фразою глави представництва ЄС в Україні Хюґа Мінгареллі, що реформ в Україні не бачить тільки ідіот. Насправді, підкреслює експерт, реформ не відчувають. Вони є: децентралізація, декомунізація, будівництво доріг, але їх не настільки відчутно, як про це говорить президент.

Пуста прес-конференція Порошенка. Що нового дізналися українці? Нічого. Тоді з якою метою її збирали? Винятково для політичного торгу, тому що була інформація, що Порошенко оголосить дострокові вибори парламенту. Весь зміст прес-конференції можна було вмістити в кілька постів у соцмережах, – вважає Микола Давидюк.

Нагадаємо, 28 лютого президент Петро Порошенко терміново скликав прес-конференцію "Виклики-2018". Відповідаючи на питання про майбутні президентські вибори, Порошенко відзначився гучною заявою про те, що "не програв у своєму житті ще жодної виборчої кампанії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СААКАШВІЛІ, МАЛЬДІВИ ТА МОНОПОЛІЯ НА ВЛАДУ: ЩО ГОВОРИВ ПОРОШЕНКО НА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ник Показати IP 1 Березня 2018 18:20
наш гарант вскочив в таке дерьмо шо ні отбрехаться ні одмитись йому не вдасться..на патріотвзмв тоже не зіграеш бачили твого атовця синрчка разом з тобою на канарах..
Василь М. Показати IP 1 Березня 2018 18:36
Всі трезвомислячі громадяни України ,які логічно аналізують події які відбувалися і відбуваються в України повинні "оцінити" все ним зроблене і зробити дуже правильні висновки . Але вірити його обіцянкам ,типу : - що за слідуючу каденцію я гори для вас переверну ... Це чергова казка про солом'яного бичка ...
Анатоль_ Показати IP 1 Березня 2018 19:11
А я старий дурень ше за нього голосував.
ігор Показати IP 2 Березня 2018 15:26
Та не важливо як ви голосуєте, головне - хто рахує! Виборів чесних не буває!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus